- 12,491
- 2,475
- 113
@kalabak22 bu adam bu işi bilyr
Müsaitiz usta bizede sıra getir sevinelim 🎶maçı ızlememıssın kral ne kolayı alvarez kolunu kaldıramıyordu artık dep çok hata yaptı bı set daha oynansa dep maçı bıle alırdı
dm den ıban ıletır mısın bı rolde sen aç musaıtsen
Bize ne zaman gülecek KaderŞans gelince ne yazarsan yaz oluyor
Bir zamanlar bizde öyleydik dostum ama şans işte olmayınca olmuyorBir gün bizede inşallah adam bir aylık maaşımiz bir kupona basıyor
Elbet tekrar Bir günBize ne zaman gülecek Kader
Haydi joafelix yap şu rolü kazanda sigara alalım la
iletirim de kanka kolay diyen ben degildim jsjsj niye kızıyon abicim kesene bereketmaçı ızlememıssın kral ne kolayı alvarez kolunu kaldıramıyordu artık dep çok hata yaptı bı set daha oynansa dep maçı bıle alırdı
dm den ıban ıletır mısın bı rolde sen aç musaıtsen
Bugun 2 8ken masa tenisi 11 9 kaybetti benimdeHerif sistemin açığını buldu kupon yapıyo tutuyo dağıtım yapıyo sonra gene kazanıyo
buradakiler icin oynicam gelirse dagıtımke kalabalık yapcaz buralarıHaydi joafelix yap şu rolü kazanda sigara alalım la![]()
Haydi yine iyisin iki mesajla rolü kaptıniletirim de kanka kolay diyen ben degildim jsjsj niye kızıyon abicim kesene bereket
karşı oyuncuya çok kızdım bırak ırkcılık yaptı ev dekı oyuncuyailetirim de kanka kolay diyen ben degildim jsjsj niye kızıyon abicim kesene bereket
3 mesaj atıp ödül aldın la işte daha ne istiyon 😅iletirim de kanka kolay diyen ben degildim jsjsj niye kızıyon abicim kesene bereket
Haydi son umut son kale sensin agailetirim de kanka kolay diyen ben degildim jsjsj niye kızıyon abicim kesene bereket