- 1,963
- 2,347
- 113
neyse size kolay gelsin tekrar tebrikler @kalabak22
Ağzıma geldi de söylemedim3 mesaj atıp ödül aldın la işte daha ne istiyon 😅
Roll açmadın ondanBugun 2 8ken masa tenisi 11 9 kaybetti benimde
Benim için oynaburadakiler icin oynicam gelirse dagıtımke kalabalık yapcaz buraları
Adam takip zorunlu dememiş ki kral bir şey diyemeyiz onu seçmiş ona atmış nasip bu işlerAğzıma geldi de söylemedim
Rollun acigini bulmuş iki mesajla helal olsjnHaydi yine iyisin iki mesajla rolü kaptın![]()
DoğrusunAdam takip zorunlu dememiş ki kral bir şey diyemeyiz onu seçmiş ona atmış nasip bu işler
Haklisin knk acsaydim boyle olmazdi dkdkrRoll açmadın ondan
Nasip bu işler dost 3 tane rolünde baştan sona takip ettim ama şans gülmedi bizeRollun acigini bulmuş iki mesajla helal olsjn![]()
Roll.acacak kadar mesajı var miAdam takip zorunlu dememiş ki kral bir şey diyemeyiz onu seçmiş ona atmış nasip bu işler
Dostum adam buranın eskisi zaten büyük ihtimalle buda yan hesap eski tanıdıklara atıyor elbet sana banada düşer illaAğzıma geldi de söylemedim
Aynen öyleNasip bu işler dost 3 tane rolünde baştan sona takip ettim ama şans gülmedi bize
He ya benim de öyle nasipNasip bu işler dost 3 tane rolünde baştan sona takip ettim ama şans gülmedi bize
tr ile başlıyor iki harfi bekliyorum dkdksburadakiler icin oynicam gelirse dagıtımke kalabalık yapcaz buraları
Sen başarırsın sende o potansiyel var kuzen 🤣buradakiler icin oynicam gelirse dagıtımke kalabalık yapcaz buraları
Beşiktaşlılar bu ara üzgün hepNasip bu işler dost 3 tane rolünde baştan sona takip ettim ama şans gülmedi bize
attım attımtr ile başlıyor iki harfi bekliyorum dkdks
At napoliye knk ordaki rollu yapattım attımkanka iyi takılıyon bana he