- 25,480
- 26,746
- 113
Hwhwhs bize kefen yakışır bu saatten sonra ywhsyYakışır ama sana bi sanah roll he
Hwhwhs bize kefen yakışır bu saatten sonra ywhsyYakışır ama sana bi sanah roll he
ezel fazla dolaşma buralarda@kalabak22 kazancın daim olsun
Sans deil tecrübeyatabilirdi de
Konuya geldi ondan yazmistir rollu olmadi maalesefEn son rolling açmıştı o
töbe de laHwhwhs bize kefen yakışır bu saatten sonra ywhsy
İnşallah sana verir dostum hak ediyorsun saygılarHwhwhs bize kefen yakışır bu saatten sonra ywhsy
Abi ne yapalım harçlık çıksa yeter öğle arasındayımezel fazla dolaşma buralarda![]()
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 975918
dün rool açmaları ıcın kendılerıne gonderdıgın hediyeleri hala açmayanlar var bi de gelip hala bol şans yazıp para istiyolar. onlar kendilerini biliyor illa denk geliriz diğer konularda
herkesin şansı bol olsun
İyi geceler üstadÖpüyorum sizleri kocaman benim sanırım yatmam gerek sizler yatmayın devamlı kazanın hoscakalin
Isım verde bızde ona gore davranalım muptezellereEkli dosyayı görüntüle 975918
dün rool açmaları ıcın kendılerıne gonderdıgın hediyeleri hala açmayanlar var bi de gelip hala bol şans yazıp para istiyolar. onlar kendilerini biliyor illa denk geliriz diğer konularda
herkesin şansı bol olsun
Tskler cnm sana versin ben dün aldım yapamadım zatenİnşallah sana verir dostum hak ediyorsun saygılar
Roll açmayan bir ben kaldım galibaEkli dosyayı görüntüle 975918
herkesin şansı bol olsun
Günaydın dostBol şans kanka