- 19,121
- 3,899
- 113
Günaydın beyler herkese salemun aleyküm
Yokya benim alma ihtimalim yok da Kemal'in senin varBenden önce sen alırsın inşallah
A.s gunyadinGünaydın beyler herkese salemun aleyküm
Kesene bereket dostum@Devecibey kral dağıtım yapar mısın müsaitsen 4 kişiye gonderım uygunsan
Yapar kanka gelir birazdan@Devecibey kral dağıtım yapar mısın müsaitsen 4 kişiye gonderım uygunsan
Yine kesene bereket. Ödül mü roll mü onu da yaz kanka bence@Devecibey kral dağıtım yapar mısın müsaitsen 4 kişiye gonderım uygunsan
Kral bize ne zaman actirirsin bizde daha nasiplenemedikbırısı her zaman yakınlarınızda olan hatta snn de kral yakında etıket atarım gecerım yazmasını bekliyorm
Kesene bereket@Devecibey kral dağıtım yapar mısın müsaitsen 4 kişiye gonderım uygunsan
Kesene bereket@Devecibey kral dağıtım yapar mısın müsaitsen 4 kişiye gonderım uygunsan
seyirciler hazır mıyız başlıyoruz@Devecibey kral dağıtım yapar mısın müsaitsen 4 kişiye gonderım uygunsan
TM dost yaparim takip et beni@Devecibey kral dağıtım yapar mısın müsaitsen 4 kişiye gonderım uygunsan
Kesene bereket knk 🙏 kazancın daim olsun 🙏@Devecibey kral dağıtım yapar mısın müsaitsen 4 kişiye gonderım uygunsan
nasip kralKral bize ne zaman actirirsin bizde daha nasiplenemedik)
Dagitimcibey yapalim senin ismi kral akskddk@Devecibey kral dağıtım yapar mısın müsaitsen 4 kişiye gonderım uygunsan
Ve aleyküm selam dostumGünaydın beyler herkese salemun aleyküm
Hayırlı sabahlar usmanimKral bize ne zaman actirirsin bizde daha nasiplenemedik)
Devecibey adamdır yapar@Devecibey kral dağıtım yapar mısın müsaitsen 4 kişiye gonderım uygunsan
Kesene bereket yine yaptin yapacağını helalke@Devecibey kral dağıtım yapar mısın müsaitsen 4 kişiye gonderım uygunsan