- 25,751
- 26,979
- 113
Kardeşim kayıp ettiğimizi biliyoruz be tekrar yaraya tuz basmasaydin iyiydiValla reis dün bana vermiştin sabah Tahir ile birlikte açtık o kaybetti ben tek adım attım 3 çektik 2 dağıttık haberin olsun. Senide etiketlemiştim
Kardeşim kayıp ettiğimizi biliyoruz be tekrar yaraya tuz basmasaydin iyiydiValla reis dün bana vermiştin sabah Tahir ile birlikte açtık o kaybetti ben tek adım attım 3 çektik 2 dağıttık haberin olsun. Senide etiketlemiştim
Hadi be atın ev sen at deo attıGol gelsom
Elbet 10 tane kazanıp açtırırısınkim dedi rool açtırmam diye kankam
İnşallahElbet 10 tane kazanıp açtırırısın![]()
farkındayım kral emegıne sağlık bol kazancın olsunValla reis dün bana vermiştin sabah Tahir ile birlikte açtık o kaybetti ben tek adım attım 3 çektik 2 dağıttık haberin olsun. Senide etiketlemiştim
Adamsın sen bugün kaybeder yarın kazanırsın bazıları ayakkabından su içsinKardeşim kayıp ettiğimizi biliyoruz be tekrar yaraya tuz basmasaydin iyiydi
Dostum bende dün 6 rol takip ettim 6cida sağolsun dostumuz cep harclimizi attı umarım kat kat fazlasıyla geri dönerElbet 10 tane kazanıp açtırırısın![]()
BoşAskıııııı
Aldık bittiApo amcam sigara alacaktı ona
Bugün kazansam olur mu yav megapayz a 500 atmam lazım yarın söz kaybederim yine hwhwhAdamsın sen bugün kaybeder yarın kazanırsın bazıları ayakkabından su içsin