- 71,109
- 37,581
- 113
Bana yazsanaBoş ver Ferhat konuşmaya gerek yok
Bana yazsanaBoş ver Ferhat konuşmaya gerek yok
200 mesaj yazmışız kral listede yokuz saniye saniye takip ettik sağlık olsun ama başka rollerden devamReis ilk begenen ilk şans dileyen 2. Tebrik eden ve azda olsa takip eden biriyim benide gormeni beklerdim ama sıkıntı yok kesene bereket kazancın daim olsun
Kazanmak ve kaybetmek ekip işidir kazanmak ve kaybetmek şakası bi yana bayram önü haftası kazanmak şartacil kazanman lazim dodo
cok acil kazanKazanmak ve kaybetmek ekip işidir kazanmak ve kaybetmek şakası bi yana bayram önü haftası kazanmak şart
Kesene bereketteşekkür ederım desteklerınız ıcn akşama doğru kişi sayısı 10 dan fazla olucak sekılde etkınlık acıcam görüşmek üzere
Kazi kazan mıcok acil kazan
Gayett makulll,, rastgeleteşekkür ederım desteklerınız ıcn akşama doğru kişi sayısı 10 dan fazla olucak sekılde etkınlık acıcam görüşmek üzere
Bolsanslar şimdiden burda olursam desteg bagbinda katılırımteşekkür ederım desteklerınız ıcn akşama doğru kişi sayısı 10 dan fazla olucak sekılde etkınlık acıcam görüşmek üzere
Bize sıra gelirmi artıkkral konuyu kapatma lütfen söz verdıgım kısılere yardımcı olayım sonra kapatırsın
Eyvallahteşekkür ederım desteklerınız ıcn akşama doğru kişi sayısı 10 dan fazla olucak sekılde etkınlık acıcam görüşmek üzere
bol bol şans şimdiden dostteşekkür ederım desteklerınız ıcn akşama doğru kişi sayısı 10 dan fazla olucak sekılde etkınlık acıcam görüşmek üzere
Tşkler reis iyi niyetin içinteşekkür ederım desteklerınız ıcn akşama doğru kişi sayısı 10 dan fazla olucak sekılde etkınlık acıcam görüşmek üzere
Görüşürüz kankateşekkür ederım desteklerınız ıcn akşama doğru kişi sayısı 10 dan fazla olucak sekılde etkınlık acıcam görüşmek üzere