- 15,598
- 11,873
- 113
Tamam kanka görüşürüz şansınız bol olsun😅kankam kafedeyım zaten kız arkadaşımla beraber kupon yapıp maçları takip ettık![]()
Tamam kanka görüşürüz şansınız bol olsun😅kankam kafedeyım zaten kız arkadaşımla beraber kupon yapıp maçları takip ettık![]()
yok cik hava alyooo amca her dakika kupon mu yapayım
Dm renklensin yap dost 😂yooo amca her dakika kupon mu yapayım
Tebrikler dostyooo amca her dakika kupon mu yapayım
Lıste hep aynı reıs tazele artık puahsh@JoeQuanqa
@ozkancoskun57
@Leoisa18
@Hyper28
dostlar ıbanlarınızı @joafelix kardesıme atınız sizlere bol şans sızlere
Mesele Metin 1905 olmasi lazım burda dostumun🤝Lıste hep aynı reıs tazele artık puahsh
Eyvallah Sen de öylesinEvet Muro candir bakma bu aralar durumumuz pek iyi değil dost kendi halinde gecinmeye çalışıyor yoksa ondan yarardan başka hicbirsey gelmez @Muroo1988 bol sans aslan
hepsi sağlam hemen rool açıyorlar @Erhan2121 e rool açması ıcın 1 k gonderılmıstı ortalıkta yok hala nedense seçerek gonderıyorum artıkLıste hep aynı reıs tazele artık puahsh
Dost bana atıyorum de atmadan roll açık olur bilen bilir beni 😂hepsi sağlam hemen rool açıyorlar @Erhan2121 e rool açması ıcın 1 k gonderılmıstı ortalıkta yok hala nedense seçerek gonderıyorum artık
Dün roll açmak zorunda değilsiniz dedin 10 kişiye . Onların içinde olabilir mi.hepsi sağlam hemen rool açıyorlar @Erhan2121 e rool açması ıcın 1 k gonderılmıstı ortalıkta yok hala nedense seçerek gonderıyorum artık
Yamuk yapacak biri değildi kanka ohepsi sağlam hemen rool açıyorlar @Erhan2121 e rool açması ıcın 1 k gonderılmıstı ortalıkta yok hala nedense seçerek gonderıyorum artık
kral bu sekılde yazanlardan genelde hoşnut olmuyorum defalarca yazmamana rağmen kırmamıstemdım allah benden daha çok dana verır ınsallah daha sonraki kuponlarda dana da denk gelir insallahDost bana atıyorum de atmadan roll açık olur bilen bilir beni 😂
İnşallah dost diğer rolde 🤝kral bu sekılde yazanlardan genelde hoşnut olmuyorum defalarca yazmamana rağmen kırmamıstemdım allah benden daha çok dana verır ınsallah daha sonraki kuponlarda dana da denk gelir insallah
Yok dost orda yoktuDün roll açmak zorunda değilsiniz dedin 10 kişiye . Onların içinde olabilir mi.
vardir bi sorunu erhan yapmaz ole seyhepsi sağlam hemen rool açıyorlar @Erhan2121 e rool açması ıcın 1 k gonderılmıstı ortalıkta yok hala nedense seçerek gonderıyorum artık
Bende saglamım kankahepsi sağlam hemen rool açıyorlar @Erhan2121 e rool açması ıcın 1 k gonderılmıstı ortalıkta yok hala nedense seçerek gonderıyorum artık
onlardan oncekı etkınlıkte vermışstımDün roll açmak zorunda değilsiniz dedin 10 kişiye . Onların içinde olabilir mi.
Hayırlı günler bro ne insanlar var paçana yapışınca yırtmadan bırakmıyor 😂😂kral bu sekılde yazanlardan genelde hoşnut olmuyorum defalarca yazmamana rağmen kırmamıstemdım allah benden daha çok dana verır ınsallah daha sonraki kuponlarda dana da denk gelir insallah
Erhana sorsan dogrulyk tımsali burda lafa gelince 3 sayfa yazarhepsi sağlam hemen rool açıyorlar @Erhan2121 e rool açması ıcın 1 k gonderılmıstı ortalıkta yok hala nedense seçerek gonderıyorum artık