ben hıc sağlam degılım ama kankam ahhhaBende saglamım kanka
ben hıc sağlam degılım ama kankam ahhhaBende saglamım kanka
zamanında dana da yapmışlardır kanka az çok hoş olmıyor cıddenHayırlı günler bro ne insanlar var paçana yapışınca yırtmadan bırakmıyor 😂😂
8maclarına 20dk kaldı güzel bir kupon bekliyoruz 🔥😊onlardan oncekı etkınlıkte vermışstım
Suan paşa sensın ıstersen dolandırıcı ol puajajben hıc sağlam degılım ama kankam ahhha
yok beee ınsallah görürüz senı deSuan paşa sensın ıstersen dolandırıcı ol puajaj
Bro ben 13 ün içinde 250k plus dağıtım yaptım , şimdi gelip bana tatava yapanlar var o yüzden takmıyorum.. istekler ile alakalı değil gönülden gelecek bizde biliyoruz sana etiket atıp dm at kardeşim koklaşalım demeyi manyak dolu forumda takma mutlu pazarlar hatunla takıl ye iç gez eğlen paso kumar olmaz rahatlat kendini 👋zamanında dana da yapmışlardır kanka az çok hoş olmıyor cıdden
Eyw suan dısardayım audı sekıllerı aksama ınsyok beee ınsallah görürüz senı de
Futbol bahsi mi alacan kral belli miyok beee ınsallah görürüz senı de
Aldığını öde ilk etapta be audi murat 131 bırak bu şekilleri hwhhEyw suan dısardayım audı sekıllerı aksama ıns
Tebriklerufak oynadım dostlar
kasayı topladık bayram ve zalgiris sağolsun ilk çeyrekler
nasibimizde varsa NASİPLENDİRİRİZ
Ekli dosyayı görüntüle 976243
Ulan maası alayım verıcem dedım audı bnım degılAldığını öde ilk etapta be audi murat 131 bırak bu şekilleri hwhh
limit hangısne yeterse kankaFutbol bahsi mi alacan kral belli mi
1 i ile 18 i arası derken ay belirtmedigin iyi oldu ama haklıymışsın hqhwhUlan maası alayım verıcem dedım audı bnım degıl
Bolsanslar şimdidenlimit hangısne yeterse kanka
Bol şans aga uyuduk uyandık kazaniyon hala tebriklerlimit hangısne yeterse kanka
Ayın 32 si dıyenler var forumda1 i ile 18 i arası derken ay belirtmedigin iyi oldu ama haklıymışsın hqhwh
Fenerbahce 3.5 ust alırmısnlimit hangısne yeterse kanka
30 şubata kadar tahsil ederiz sanırımAyın 32 si dıyenler var forumda
Onu bilemem. Önceki konularda laf bize de geldi gibi oldu. Sen öyle deyince 10 kişiden çoğu açmadıonlardan oncekı etkınlıkte vermışstım
eyeallah kral şans sadece 70 k kombıne yapmıştım yattı maalesef öğleBol şans aga uyuduk uyandık kazaniyon hala tebrikler