Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti kalabak22 | Günaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,527
21,096
113
Ya ben buna da saygı duyarım. Sana taraf da tut demiyorum zaten şuan 😄 benim bu yazdıklarımı anlayacak durumda da değil bu arkadaş ama belki başkaları ders çıkarır diye yazıyorum.
Ağa olur böyle şeyler Erhan alıngan biraz bu adamda onun huyunu bilmez e şimdi bu taraftan baktığın zaman adam 100 kişiye ödül vermiş rolling aç diye bunun yarısı parayı alıp kaçmış üstünde stres var bunu birisinin üzerinde atacaktı oda Erhan olmuş Erhan kim ne dese üstüne çekiyor çekmese problem yok

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,041
28,259
113
Kanka herkesi anlarımda makina123 farklı bir seviyedir, Forumun tek markasıdır.
konuyu kapat bro burda mesele roll açtırıp açtırmaması değil benim elime her gün para geçiyor 1000 lira atsa ne olur atmasa ne olur değinmek istedigim sey cevap vermemesi yok actırmıcam yazsa bu yazdıklarımı yazmaz saygıyla karsılardım fakat parayı bulanın bir yerleri kalktıgı icin alisik olmak lazim

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,854
20,175
113
Ağa olur böyle şeyler Erhan alıngan biraz bu adamda onun huyunu bilmez e şimdi bu taraftan baktığın zaman adam 100 kişiye ödül vermiş rolling aç diye bunun yarısı parayı alıp kaçmış üstünde stres var bunu birisinin üzerinde atacaktı oda Erhan olmuş Erhan kim ne dese üstüne çekiyor çekmese problem yok
Ya o ayri konu tabi 😄 ama devamında arkadaşın tutumu benim hoşuma gitmedi. Hani başkasına da yapsa hoş değil. Herkes şuan pohpohluyor ne koparsam kar kafasıyla. Versin dağıtsın arkadaşlarına Allah daha çok versin. Ama nereden geldiğini unutup konuşmasın yeter ki.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,527
21,096
113
Ya o ayri konu tabi 😄 ama devamında arkadaşın tutumu benim hoşuma gitmedi. Hani başkasına da yapsa hoş değil. Herkes şuan pohpohluyor ne koparsam kar kafasıyla. Versin dağıtsın arkadaşlarına Allah daha çok versin. Ama nereden geldiğini unutup konuşmasın yeter ki.
Para için muamele yapanları Allah bildiği gibi yapsın onlar zaten adam değiller orası ayrı bir konu , benim para umrumda değil alsam ne olur almasam ne olur 3 dakika sonra kumara geri gidecek. Daha 1 saat önce senin bu dediğin şeyin muhabbetini yaptım diye linç yedim kanka boş koy herkes kendisi çözsün sorunlarını bu saatten sonra

kalabak22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,031
3,588
113
niye insanlara üstten cevap veriyorsun veya hiç cevap vermiyorsun adam cıkartmıs rolling takip ettigin zamanları para görünce eliniz neden değişiyorsunuz onu merak ediyorum
kral snı tanımam etmem de benım konuları okumamışsın herhalde .bu yazdıklarına gerçekten üzüldüm benden daha çok kazanırsın ınsallah

kalabak22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,031
3,588
113
niye insanlara üstten cevap veriyorsun veya hiç cevap vermiyorsun adam cıkartmıs rolling takip ettigin zamanları para görünce eliniz neden değişiyorsunuz onu merak ediyorum
kral makarasına yazmışım onu skor veya dakka yazmışmışım
dün akşam açtığım konunun ılk mesajını oku istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...