- 19,527
- 21,097
- 113
Adam adam adam adamSıkardım ama sıkcam 5 kişi buna değecekckişiler olurdu ztn
Adam adam adam adamSıkardım ama sıkcam 5 kişi buna değecekckişiler olurdu ztn
Dost istersen benimle dövüş et ama ne zmaan görsem fakirsin . Yoksa bizi mı koparıyonKeşkelerlee dolmuş bir sonbaharın demindeyiiim
Meyve veren ağaç taşlanır dost bu değişmez kuraldır hayattaBirilerine para vermek zorunlu mu haraç mı ödencek
Parası yokken böyle konuşabiliyor muydu? Bak eski yazdıklarına.Ne alaka bee ne demek istedinnn
Buranın haracını ben topluyorum benim mıntıkada dolaşmayınBirilerine para vermek zorunlu mu haraç mı ödencek
O elvedayla değil miydi yav 2008 repci kızKeşkelerlee dolmuş bir sonbaharın demindeyiiim
Her bir cümlenin paragrafiin altına imzamı atıyorum.Adam bu forumda yapılabilecek en büyük etkiligi yaptı sanırım... ! Forumda öyle zannediyorum ki adamdan para almayan kazancından pay alamayan üye kalmadı sadece kendi dağıttığı değil birde dağıttıklarınin dağıttıklarıni sayarsak Hayri sayılır bir katkı sağladı foruma buna rağmen de daha önce karşılaştığımız artist tiplerdende olmadı mümkün mertebe vermedikleri ne ulaşmaya çalıştı haliyle biri rol ccaam deyip telefon faturasını ödüyor biri rol acacam deyip kiramı ödedim gibi mazaretlerle rolde açmadı şimdi parasını alıp iki gün önce ağam paşam dediğiniz adama herkes kendi karakterince bir şeyler sallamış bukemediginiz bilegi opeceksiniz beyler takdir etmekte erdemliktir yinede forum adına ben gerçekten teşekkür edrim 9 yıllık forumda şahsen benim gördüğüm en büyük ikinci etkinlik siyahbeyaz106 rahmetli fatih dostun etkinliğinden sonra gelir yüreğine sağlık @kalabak22
Ben dövüş etmemde hepinizi severim yok para harbiden ama biyerden gelirse rol açacağımDost istersen benimle dövüş et ama ne zmaan görsem fakirsin . Yoksa bizi mı koparıyon
Öyle bişeydi dinlerdik gençkenO elvedayla değil miydi yav 2008 repci kız
Tamamda kanka kendisi burda değil orayı anlamadım yada ben mi birşey kaçırdımParası yokken böyle konuşabiliyor muydu? Bak eski yazdıklarına.
Kendisi nasıl burada değil? Bu kimin konusu?Tamamda kanka kendisi burda değil orayı anlamadım yada ben mi birşey kaçırdım
İki saattir Erhanla kim atışıyor?Kendisi nasıl burada değil? Bu kimin konusu?
Dedikte ne oldu kötü yine biz olduk herkes güçten yana biz çizgimizi bozmayalım.Dolandırıcı ve sahtekarlar yağcılık ve yalakalık bildirisi yayınlamış. 🤣🤣🤣@testohaylan06
kim namus ve ahlak bekçiliği yapıyorsa bilin ki en namussuz odur." Demiş nietzsche
Önemli olan kim ne attı değil. En son sen kime ne attın?@Passion90 kanka bide bizi mi koparıyon yazmışın en son kim ne atmış bana bul bakam çekiliş dahil 😂😂
Konu sahibi tartıştı öyle bir isim yoktu burda ben görmedim yadaİki saattir Erhanla kim atışıyor?
Benimde en son bana atıldığı zanan falandır drogbacım zaten uzun süre telefonum yoktu giremedik hiçÖnemli olan kim ne attı değil. En son sen kime ne attın?
Benim gönderdiğim linke tıkladığına emin misin kral? Koskoca 5 kişi 200 olsun yazmış adamın rolüne giripKonu sahibi tartıştı öyle bir isim yoktu burda ben görmedim yada