- 1,679
- 696
- 113
Erken gelmişsin Mehmet.Günaydın reis hızlı başlamışsın
Erken gelmişsin Mehmet.Günaydın reis hızlı başlamışsın
hızı yatışlardayım kral ahaaGünaydın reis hızlı başlamışsın
Kesene bereket dostumgonderım yapıldı kanka ınsallah sende kazanırsın güzel paralar
10 dakkaya düşer
😁😁😁Vay vay
Burdan dvm edeyim yeni konu acmiyim bu konudan bı arkadaş secer 500 atarım tek adım yapicam zaten basketgonderım yapıldı kanka ınsallah sende kazanırsın güzel paralar
10 dakkaya düşer
Sen hiç uyumuyor musun be. Gece gündüz aktif olmayı nasıl başarıyon😃hızı yatışlardayım kral ahaa
Yok patladikHayırlı sabahlar kardeşim kazanmaya devam mı ? @kalabak22
Hadi bol şansBurdan dvm edeyim yeni konu acmiyim bu konudan bı arkadaş secer 500 atarım tek adım yapicam zaten basket
Reis birkaç gün ara ver böyle gitmezhızı yatışlardayım kral ahaa
malesef kral patladım sabah uykumu baya actılarHayırlı sabahlar kardeşim kazanmaya devam mı ? @kalabak22
Benden bir tane daha 😁Sen hiç uyumuyor musun be. Gece gündüz aktif olmayı nasıl başarıyon😃
Sağlık olsun abiYok patladik
İşteee buuuEkli dosyayı görüntüle 976789
san gonderdıgım 1k yu iki dakikada telafi ettım kankam tekrardan hela olsun bol sanslar
kral milyon basmıyorum ki maksat vakit geçsınReis birkaç gün ara ver böyle gitmez
TebriklerEkli dosyayı görüntüle 976789
san gonderdıgım 1k yu iki dakikada telafi ettım kankam tekrardan hela olsun bol sanslar
Üzdü 😕 gece dedim bak o canlıdaki basket patlattı diğer 2 si geldi yazık ettik paraya 😞😞malesef kral patladım sabah uykumu baya actılar