- 11,205
- 4,417
- 113
Tebrikler reis, kesene bereketEkli dosyayı görüntüle 976789
san gonderdıgım 1k yu iki dakikada telafi ettım kankam tekrardan hela olsun bol sanslar
Tebrikler reis, kesene bereketEkli dosyayı görüntüle 976789
san gonderdıgım 1k yu iki dakikada telafi ettım kankam tekrardan hela olsun bol sanslar
sen bana 10 k gondersene nasilsa telafi edionEkli dosyayı görüntüle 976789
1 k geri alınmış hemen seriden hahaajhaEkli dosyayı görüntüle 976789
Ooooooo tebrikleeeerEkli dosyayı görüntüle 976789
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 976789
yakindir parayi birak kafayi yerReis birkaç gün ara ver böyle gitmez
Kupon parası çıkmış dostEkli dosyayı görüntüle 976789
gece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraberÜzdü 😕 gece dedim bak o canlıdaki basket patlattı diğer 2 si geldi yazık ettik paraya 😞😞

her an yiyebilirim parayı bitirmem lazımmmyakindir parayi birak kafayi yer
Senin bir gün roll açtığını görürsem hüngür hüngür ağlayacağım.Reis birkaç gün ara ver böyle gitmez
Tebrikler dost masallahgece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraber
bunları yapıp uyudum
Ekli dosyayı görüntüle 976793
Maşallah reisgece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraber
bunları yapıp uyudum
Öööhhhhhh, tebrikler.gece baya kaldırdım kanka @joafelix kardesımde görmüştür baya takıp ettık beraber
bunları yapıp uyudum
para bitmez gibi ama kafa yakindir ucarher an yiyebilirim parayı bitirmem lazımmm
Reis kontrollü gidersen ne ala ama zamanla kayıp başlarsa peş peşe hırs adamı bitirir akıl vermek gibi değil benimki tecrübekral milyon basmıyorum ki maksat vakit geçsın