- 34,570
- 18,419
- 113
Yok be soğudum artık. Hiçbir şey yapmasam arkadaştan borç alır oynardım. İstemek İçimden gelmiyorhayatin yalan aq meting. ve kumar oynamicak hic paran yoksa kendi kendine zar atarsin
Yok be soğudum artık. Hiçbir şey yapmasam arkadaştan borç alır oynardım. İstemek İçimden gelmiyorhayatin yalan aq meting. ve kumar oynamicak hic paran yoksa kendi kendine zar atarsin
Aynenpil lazim mi😂😂
Atıyorum en kadim dostum erhocan6 kişiyi takip ettim o takip ettigim kişiler iban atsin bana
bakkkk buyuk konusmiyacaksin zirto
Benlik durum yok hakan beyin dagitimcisi oldukAtıyorum en kadim dostum erhocan
Kolay gelsinBenlik durum yok hakan beyin dagitimcisi olduk
geldimi yazdigim erhanBenlik durum yok hakan beyin dagitimcisi olduk
Atıldı,, emeğine sağlık tşk,,6 kişiyi takip ettim o takip ettigim kişiler iban atsin bana
Valla ben ölüp gitmenin derdindeyim. Dünyası batsın. Dolandırıcısı , yalancısı , döneği, karaktersizi hepsini gördük. İyi insanlar da az olduğuna göre daha fazla yaşamanın bi mantığı yok 🤣🤣🤣🤣bakkkk buyuk konusmiyacaksin zirto
Senin 300 ü de bugün yarın atarım. Defteri kapatırımbakkkk buyuk konusmiyacaksin zirto
yok la cenaze icin kullanirsinSenin 300 ü de bugün yarın atarım. Defteri kapatırım
Trustdostlar ıos ta trust wallet varmıydı
bir de soğuk cüzdan olarak ölç mi trust eallet mi daha mantıklı
Ben dolaylı yoldan konuşuyorum ama sen direkt üste oynamayı seviyorsun . Madem öyle cenaze sana daha çok lazım olur gibi ya da yakınlarına . Senin ayarın kaçmış belliyok la cenaze icin kullanirsin
anlamadim ne dolayiBen dolaylı yoldan konuşuyorum ama sen direkt üste oynamayı seviyorsun . Madem öyle cenaze sana daha çok lazım olur gibi ya da yakınlarına . Senin ayarın kaçmış belli
Binance global den başka bisey kullanmadim hicdostlar ıos ta trust wallet varmıydı
Şakanın dozunu kaçırma. Dolandırıcılarla takılmaya devamanlamadim ne dolayi
Yanına mantıklı cevap yazanlara 1k ödül yazarsan roldeki gibi herkes cevaplardostlar ıos ta trust wallet varmıydı