- 17,735
- 10,862
- 113
Dayım be az sakin ya otur bi soluklan dışarıyı seyretanlamadim ne dolayi
Dayım be az sakin ya otur bi soluklan dışarıyı seyretanlamadim ne dolayi
valla anlamadim kime laf edionŞakanın dozunu kaçırma. Dolandırıcılarla takılmaya devam
biz devamli sakalasioz neye alindi buDayım be az sakin ya otur bi soluklan dışarıyı seyret
sama gorusuruz kral eywallahTrustın kullanması da basit
Az okudum ayıp etmişsin yasine bida olmasın.biz devamli sakalasioz neye alindi bu
Hahaahahhahhahha sapla6 kişiyi takip ettim o takip ettigim kişiler iban atsin bana
Eyvallah, mesele para değil kafan takıldığında da sorabilirsin trust ile ilgili soruak
sama gorusuruz kral eywallah![]()
baslarim simdi ayibada forumada daha gireni skim hadi eyvalkahAz okudum ayıp etmişsin yasine bida olmasın.
yeap6 kişiyi takip ettim o takip ettigim kişiler iban atsin bana
Bir de yedekleme yap maile felan kaydet uygulamayı sildiğinde hesap gider kurtarma kodunu bir yere kaydetak
sama gorusuruz kral eywallah![]()
Ben yokmuyum yine6 kişiyi takip ettim o takip ettigim kişiler iban atsin bana
Takip gelmdi bağlantıda sorun va herhal forumun6 kişiyi takip ettim o takip ettigim kişiler iban atsin bana
Sen bu dediğini yap helal olsun valla @Passion90 yastayozbaslarim simdi ayibada forumada daha gireni skim hadi eyvalkah
hangi sekmeden yapmam lazım kralBir de yedekleme yap maile felan kaydet uygulamayı sildiğinde hesap gider kurtarma kodunu bir yere kaydet
Bildiğim kadarıyla üye olurken ilk başts uyarıp gösteriyordu zaten buna üye olmak aşırı basit hiç bir şey yok selamın aleyküm de girhan
hangi sekmeden yapmam lazım kral
Bunun altında kalma bende 6 kişi takipleyim sende dağıt dost senin konunda sana racon kesiliyor ben. Bile sinirlendim elim ayağım titriyor forumu ateşe verelim
Ben yokmuyum yine
Yoktunuz listedeki kişilere atıldı oduller konu sahibinin konusunu da dagitmayalim artikTakip gelmdi bağlantıda sorun va herhal forumun