Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti kalabak22 | Günaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
kral sen kendi uzerıne neden alınıyorsun boş yapmaya devam edıceksen başka konu da bak dalgana huzuru neden kacırıyorsun nerde dağıtım var orda enik gibi mıyaklıyosun .BENİM GONDERDIGIM PARA SANA HELALİ HOŞ OLSUN DEDİM . bir daha benım konularıma yazma kral kaç senedır forumdasın hangı konuda ne kadar dağıtmışsın. forumun moderatoru falan mısın ? ısıne bak konularıma yazma
Ya bos yapma 1 defa insanlara para attın bide gelip yok kisileri tanıdım diyorsun aynen tanıdın bizler kaliciiyiz sen gelip gecicisin benim profil ortada benim ne yaptığımı çoğu insan biliyor neyse paralı adama kimse laf edemez normalde ama ben ederim haksizsa neyse bolsans sana

kalabak22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,031
3,588
113
Ya bos yapma 1 defa insanlara para attın bide gelip yok kisileri tanıdım diyorsun aynen tanıdın bizler kaliciiyiz sen gelip gecicisin benim profil ortada benim ne yaptığımı çoğu insan biliyor neyse paralı adama kimse laf edemez normalde ama ben ederim haksizsa neyse bolsans sana
aç bakalım bi rolde ne kadar dağıtıyorsun seni de gorelım delikanlı o zaman ?

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,043
20,304
113
Erhanim çok yanlış konularda geziyorsun. Gel gir koluma gidelim buralardan. Yazdığın kelimeler için parmaklarını yorma

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,970
6,698
113
Valla erhanim bana 2 kere attı 2000 Allah razı olsun hakkını yememek lazım şimdi adamın 3. İçinde sıradayız

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,225
2,649
113
aç bakalım bi rolde ne kadar dağıtıyorsun seni de gorelım delikanlı o zaman ?
reis sen tamam eyw cok dagıttın da @Erhan2121 de dagıtıyor şimdi senin müsaitliğin var rol acıp dagıtabılıyosun ama belkı onun suan yok onuda tanımam senıde ama hakkının yememk lazım oda para dagıtıyor kazandıgı zaman yardımcı oluyor dost

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,668
35,904
113
bu hakan ın allah cezasını verecek parası olmaz forumu karıştırır 1 parası oldu gene forumu hakan karıştırdı tez zamanda ban yiyip ıslah eder başkan umsrım

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
bilader yemedi mi aç bi etkinlik bakalım ne kadar dağıtacaksın gücün ne kadar senı de gorelım
Ulan param yok suan biliyorsun maksat zaten bu adam etkinlik açamaz diye bunu diyorsun bak geçmişime benim kadar etkinlik acan mi oldu forumda sana diyorum ki forumda kalırsan benim ne yapacağımı da gorursun zaten suan paran var diye beni ezmeye çalışıyorsun da kusura bakma da sen değil kralın gelse beni ezemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...