- 20,899
- 11,704
- 113
Konuşma Ferrari birde sen çıkma basimaMi ayrı olacak dostum
Konuşma Ferrari birde sen çıkma basimaMi ayrı olacak dostum
Özür dilerimKonuşma Ferrari birde sen çıkma basima
Yaşa AhmedimAyn dayi boşver alsınlar ben gıdım çekiliş konusu acim
Senide kırdılar ya artık bu forum daha kötü bir hâle büründü ne istediler sendenTM hadi rastgele alın siz gözümüz yok
Bari sana yapmasaydı ama kurunun yanında kim varsa götürmüşMalesef
Salı günu knk az kldiHahahahah oğlum ne adamsın ya bilirim ben seni tanıdım tanıyalı maaşın yatmıyor çünkü jzjsj
Keşke emoji koyup birakmasaydin be kardeşim...Dost şu japaonlarda jeju SK- FC anyang maçına iy 0.5 üst alsanda çerezlik bir sallasan yeni konuya geçsek nasıl olur bu macida herkese vermem ha 😂 @kalabak22
Valla benim burda 1 kişiye bile yanlışım yoktur ama bana yapılan yanlışlar oldukça fazla ama yine de kimseye bisey demedimBari sana yapmasaydı ama kurunun yanında kim varsa götürmüş
Salih’i artık gram sevmiyorum ama parayı bulunca burada kime borcu varsa gelir 3-5 katını atar çıkar gider en azından bunu biliyorum yaniBari sana yapmasaydı ama kurunun yanında kim varsa götürmüş
Boşver ferrariSenide kırdılar ya artık bu forum daha kötü bir hâle büründü ne istediler senden
O yüzden yapıyor olabilirler miValla benim burda 1 kişiye bile yanlışım yoktur ama bana yapılan yanlışlar oldukça fazla ama yine de kimseye bisey demedim
Olabilir kankaO yüzden yapıyor olabilirler mi
Kanka seni iyi bilirim sen iyi niyetinden kaybediyorsunValla benim burda 1 kişiye bile yanlışım yoktur ama bana yapılan yanlışlar oldukça fazla ama yine de kimseye bisey demedim
Iyi niyetindeOlabilir kanka
Sen de kötü niyetinden 🤣🤣🤣Kanka seni iyi bilirim sen iyi niyetinden kaybediyorsun
Apocuğum ne yapıyorsun Seni de gördüm selam verimKanka seni iyi bilirim sen iyi niyetinden kaybediyorsun
O konuda katılıyorum sana ilk büyük vurgunda gelecektir yanlış yaptı ama telafi edecektir elbetSalih’i artık gram sevmiyorum ama parayı bulunca burada kime borcu varsa gelir 3-5 katını atar çıkar gider en azından bunu biliyorum yani