- 20,898
- 11,703
- 113
Keşke apo amcaHepsi salihin suçu şimdi gelse alayına zınk dese
Keşke apo amcaHepsi salihin suçu şimdi gelse alayına zınk dese
Olum sen harbi hangi okulda okudun Suriye de bile daha iyi Türkçe öğretiyorlar, buna yazıyor orada bana yazmıyor deveci git şurdan ortalığı karıştırdın yav 😅Sanadami var birader yuh lan herkese mi takmis
Şakasına diyor kknkyaaa vallahi şakasına demiştim bilseydim yazmadım beree
Geçti o işler Salih artık milleti zınklatıyor jdjdHepsi salihin suçu şimdi gelse alayına zınk dese
İlkkolul mezilunu knkOlum sen harbi hangi okulda okudun Suriye de bile daha iyi Türkçe öğretiyorlar, buna yazıyor orada bana yazmıyor deveci git şurdan ortalığı karıştırdın yav 😅
Knk bak ortalığı karıştırmayın şimdi okuduğum okula başlatma ben sana dün demedimmi bana olum deme bak benim ağzımın ayarı yok bana ban yedirtmeylOlum sen harbi hangi okulda okudun Suriye de bile daha iyi Türkçe öğretiyorlar, buna yazıyor orada bana yazmıyor deveci git şurdan ortalığı karıştırdın yav 😅
Senmi knkİlkkolul mezilunu knk
Hakkıdır ama az zınklatmadı milleti olan Ahmed'e oldu garibanımı zınklatıp gittiGeçti o işler Salih artık milleti zınklatıyor jdjd
Salı günu 2 gün kldi sen nerden bildin knk la Allah soyletti sana valla normalde 17si idiMaaş almamışsındır ama kesin işyerin ödeme yapmadı dimi daha knk
Sakin ol kardeşim oyuna gelme üstüne oynuyorlar büyük resmi görKnk bak ortalığı karıştırmayın şimdi okuduğum okula başlatma ben sana dün demedimmi bana olum deme bak benim ağzımın ayarı yok bana ban yedirtmeyl
Yok knkSenmi knk
TM knkYok knk
Salih seni demi müridlerinin arasına eklemişLoser in bana da var birkaç kişinin daha var da henüz alamadik
Hahahahah oğlum ne adamsın ya bilirim ben seni tanıdım tanıyalı maaşın yatmıyor çünkü jzjsjSalı günu 2 gün kldi sen nerden bildin knk la Allah soyletti sana valla normalde 17si idi
Ayn dayi boşver alsınlar ben gıdım çekiliş konusu acimSakin ol kardeşim oyuna gelme üstüne oynuyorlar büyük resmi gör
MalesefSalih seni demi müridlerinin arasına eklemiş![]()
Mi ayrı olacak dostumKnk bak ortalığı karıştırmayın şimdi okuduğum okula başlatma ben sana dün demedimmi bana olum deme bak benim ağzımın ayarı yok bana ban yedirtmeyl