Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı kalabak22 | Hadi Bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

Alfonso31

Bu sevda 7 beni
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,827
5,714
113
Kimse birşey dememiş ki kral sakin ol asıl bu tarz övgü yazıları ortamı bozar , adamın dağıttığını herkes görüyor zaten bunu dile getirmen saçma kimsede adama para ver diye yapışmamış ki , isteyen rica etmiş.. yada kendisi uygun gördüğü kişilere vermiş bunu neden yazdın çözemedim 😆
Yazılanları iyi oku dost biri yazmış bende başından beri burdaydım biri demiş dünden beri alamadım biri demiş benide ekle bende diyorum ki adam konu başında dememiş ki kupon gelirse 2 kişiye roll diye kupon paylaşmış kazandı gönlünden direk kendi seçti içinden gelerek anladın mı

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,887
19,263
113
Kimse birşey dememiş ki kral sakin ol asıl bu tarz övgü yazıları ortamı bozar , adamın dağıttığını herkes görüyor zaten bunu dile getirmen saçma kimsede adama para ver diye yapışmamış ki , isteyen rica etmiş.. yada kendisi uygun gördüğü kişilere vermiş bunu neden yazdın çözemedim 😆
Adam çok kişiye dokundu zaten, iki tarafta kendince haklı takip eden ister istemez umut ediyor alamayınca da bozuluyor, diğer tarafta herkese ben yetemem elimden geleni yapıyorum diyor, o yüzden günaydın kardeşim sende uyumuyorsun gibi 😅

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,486
873
113
Yine başkalarının parası birilerinin çenesini yoruyor gereksiz

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,998
11,778
113
Bu işler böyle dir abi puajah

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,512
22,170
113
Yazılanları iyi oku dost biri yazmış bende başından beri burdaydım biri demiş dünden beri alamadım biri demiş benide ekle bende diyorum ki adam konu başında dememiş ki kupon gelirse 2 kişiye roll diye kupon paylaşmış kazandı gönlünden direk kendi seçti içinden gelerek anladın mı
Tamamda dost adamlar takip etmişse bunada inanmışlarsa konu sahibi belki görmemiştir veya birdahakine benide görür gibisine hatırlatma yapmışlar bunlar normal şeyler.

Alfonso31

Bu sevda 7 beni
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,827
5,714
113
Bende onu anlatmak istiyorum kalp kırmaya uzatmaya gerek yok yeni kuponlar illa gelir şansınız orda daim olsun inş bende isterim herkesin sıkıntısı çözülmesi ama şans işte dost

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,285
16,659
113
Şirin görünmek diyelim dostum. Herkes farklı bir yol çiziyor kendine 🙂

Alfonso31

Bu sevda 7 beni
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,827
5,714
113
Tamamda dost adamlar takip etmişse bunada inanmışlarsa konu sahibi belki görmemiştir veya birdahakine benide görür gibisine hatırlatma yapmışlar bunlar normal şeyler.
Aynı şeyden bahsediyoruz ki dost beni bir tek sen anladın oda yanlış anladın be canın sağolsun dediğim gibi kalp kırmaya uzatmaya gerek yok dostum iyi forumlar şansın bol olsun inş

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,937
8,223
113
Tartışmaya hiç gerek dostlar takmayın çok ta takip edip hakkı olan biri varım diyorsa en çok benim hakkım gidin bakın mesajlarima parmaklarım koptu totem yapmaktan ama bizi secmedi arkadaş Canı sağolsun bende farkındayım çıkan dostların ozellike biri sonradan geldi çok sonradan ama adami seçmiş @kalabak22 şansın bol olsun diyip desteklemek düşer bizede. Herkesin şansı bol olsun

Alfonso31

Bu sevda 7 beni
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,827
5,714
113
Şirin görünmek diyelim dostum. Herkes farklı bir yol çiziyor kendine 🙂
Boş bir yorum sadece bisey demiyorum konuyu ben takip bile etmedim neden şirin gözüküp yazayım dün bende kazandım konuyu takip ettik hiç bisey demeden kendisi seçti bunu anlatmak istedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...