- 20,504
- 22,148
- 113
Kuş burnunu nerden buldun beAh ulan ya şu an ekmek arası ekmek kuş burnu içiyorum yanında da tekel 2000 sigara
Kuş burnunu nerden buldun beAh ulan ya şu an ekmek arası ekmek kuş burnu içiyorum yanında da tekel 2000 sigara
Eee losers borcunu verecenmiŞantiye parayı yarın verecek knk yalavodayım
İnşallah kısa sürede çözülür dostumBenimde bitexende 10 dolar takıldı onu bekliyorum aynı durumda saykiruz
Ulan ferrariAh ulan ya şu an ekmek arası ekmek kuş burnu içiyorum yanında da tekel 2000 sigara
Yav olum osimheni takşit ediyorum benim şantiye ile işim olur baslıcam losersa haEee losers borcunu verecenmi
kuzen karısmayın kuzen bu aralar düşüş moddundaEee losers borcunu verecenmi
Köyde kurutup stok yapmsitir güzel oluyor dost bilirimKuş burnunu nerden buldun be
Ne bilim aw odimhem ne alakaYav olum osimheni takşit ediyorum benim şantiye ile işim olur baslıcam losersa ha
Kuşun burnunu mu kırmışKuş burnunu nerden buldun be
adam iki gündür dünyaları dagıtıyor bırakında kafası biraz karıssın hakaret etmemiş bisey dememiş sinyalci konusu icin diyorum en büyük sinyalci benim kardesim okey![]()
Kimkuzen karısmayın kuzen bu aralar düşüş moddunda
Losersin deveciye olan borcundan bahsediyor olm benlik bi şey yok kalmadıkuzen karısmayın kuzen bu aralar düşüş moddunda
ego ya
Canım çekti gidip sapanla iki kuş vuruyumda kaynatıp yiyim bari.Köyde kurutup stok yapmsitir güzel oluyor dost bilirim
Kahveden aldım tadına bakmak içinKuş burnunu nerden buldun be
Valla egoya karışmam severimde tanımada cokego ya
simdi oldu kuzenLosersin deveciye olan borcundan bahsediyor olm benlik bi şey yok kalmadı
Hahahah Ulan ne adamsınEee losers borcunu verecenmi