- 9,368
- 7,759
- 113
tahmin etmesi zor degil ama bir cok kisi Hala,bana pesinde57 k dağıtmışım amca 29 u kendı dostlarıma dıgerı foruma
tahmin etmesi zor degil ama bir cok kisi Hala,bana pesinde57 k dağıtmışım amca 29 u kendı dostlarıma dıgerı foruma
Onu biliyoruz bize bilmediğimiz şeylerden bahsetDeğişik tiplemeler var burda reis kimseyi mutlu edemiyorsun ki ben olsam atmazdım
Hahha senin mesajlara anında 87 tepkime geliyor57 k dağıtmışım amca 29 u kendı dostlarıma dıgerı foruma
len bana amca diyen 2 kisi vardi kimsin inan cok merak ediom57 k dağıtmışım amca 29 u kendı dostlarıma dıgerı foruma
bunun adi paraHahha senin mesajlara anında 87 tepkime geliyor![]()
Kesene bereket daha cok kazanirsin insallah dost57 k dağıtmışım amca 29 u kendı dostlarıma dıgerı foruma
Kimmiş onlaradam dunden beri rahat 50 dagitti alanlar hala rol takip edip hala bana diyenler var para alip acmayanlarda cabasi
Seni gecerse tepkime de ne yaparız sonra laHahha senin mesajlara anında 87 tepkime geliyor![]()
Parayı seven kendini belli eder zaten buradabunun adi para
Hocam nankör doludur empati kurmayan doludur takmamak lazım57 k dağıtmışım amca 29 u kendı dostlarıma dıgerı foruma
takip etmedin takip etsen anlardinKimmiş onlar
Bol şans dostEkli dosyayı görüntüle 975361
kasayı fazlasıyla topladım zararda degılım gelirse 9 kişi seçer ilk takip edenlerden itibaren yardıma olurum bol şansımız olsun SADECE ROOL AÇMALARI ıcın gonderıcegım
Benim tepkime az ben para veremiyorum çünkü yokSeni gecerse tepkime de ne yaparız sonra la
Bol şans dostEkli dosyayı görüntüle 975361
kasayı fazlasıyla topladım zararda degılım gelirse 9 kişi seçer ilk takip edenlerden itibaren yardıma olurum bol şansımız olsun SADECE ROOL AÇMALARI ıcın gonderıcegım
Bol bol şansEkli dosyayı görüntüle 975361
59 dagıtsanda 60 neden dagıtmadan bana vermedin ona verdin denir burda kimseye yaranamsn dost dikkat et bu kadar iyi niyetli olma cok, suistimal eden olur 🙏🙏😍57 k dağıtmışım amca 29 u kendı dostlarıma dıgerı foruma
Bol şans dostumEkli dosyayı görüntüle 975361
bol sans gene kaybettim rol acmamEkli dosyayı görüntüle 975361
Bol sans dostEkli dosyayı görüntüle 975361
kasayı fazlasıyla topladım zararda degılım gelirse 9 kişi seçer ilk takip edenlerden itibaren yardımcı olurum bol şansımız olsun SADECE ROOL AÇMALARI ıcın gonderıcegım
zaten kârdan devam edıyorum herhangıbır zararda degılım dostlar burda paylaştıklarım arasında zarara görüyorum nedense![]()