- 22,078
- 7,140
- 113
Karakız
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 975361
kasayı fazlasıyla topladım zararda degılım gelirse 9 kişi seçer ilk takip edenlerden itibaren yardımcı olurum bol şansımız olsunıcın
zaten kârdan devam edıyorum herhangıbır zararda degılım dostlar burda paylaştıklarım arasında zarara görüyorum nedense![]()
aynen aklima o gelio bas harfi aBen bir kişiyi tahmin ediyorum daha önce muhabbetimiz de vardj 2 sene önce alışverişinizde vardı konuşma tarzı onu andırıyor
dostlar mesajı duzenledım rol zorunlu degıldır ısteyen ıhtıyacını görsün k.bakmayınEkli dosyayı görüntüle 975361
kasayı fazlasıyla topladım zararda degılım gelirse 9 kişi seçer ilk takip edenlerden itibaren yardımcı olurum bol şansımız olsunıcın
zaten kârdan devam edıyorum herhangıbır zararda degılım dostlar burda paylaştıklarım arasında zarara görüyorum nedense![]()
Allah razı olsun apo prensesi görebilicekdostlar mesajı duzenledım rol zorunlu degıldır ısteyen ıhtıyacını görsün k.bakmayın
Sen yine de etkinlik acacaklara öncelik ver dost kendincedostlar mesajı duzenledım rol zorunlu degıldır ısteyen ıhtıyacını görsün k.bakmayın
yaşın büyük oldug ıcın amca dıyorum yoksa kral dıyım ıstersenlen bana amca diyen 2 kisi vardi kimsin inan cok merak ediom
@kalabak22 reis benide yanına alsana arka planda ben sadece izlerim![]()

İstanbulsa benim aklımdaki olabiliraynen aklima o gelio bas harfi a
4 k dağıtmış koymaz ona herhaldeNeyse ins wasil burdan da odul almaz diyelim bolsans diyelim kaçalım
İstanbul apoaynen aklima o gelio bas harfi a
haydaaaaaaynen aklima o gelio bas harfi a
est yanlis anladinyaşın büyük oldug ıcın amca dıyorum yoksa kral dıyım ıstersen
2 sene önce dağıttı onu4 k dağıtmış koymaz ona herhalde
Kaybettikten sonra mı söylüyorsun bunudostlar mesajı duzenledım rol zorunlu degıldır ısteyen ıhtıyacını görsün k.bakmayın
Bak şimdi bende almistim senden zorunlu değilse bende acmiyim 6k faturam var belki sans yaver giderse onu öderimdostlar mesajı duzenledım rol zorunlu degıldır ısteyen ıhtıyacını görsün k.bakmayın
Hahahhaha aminNeyse ins wasil burdan da odul almaz diyelim bolsans diyelim kaçalım