- 9,367
- 7,758
- 113
beter ol😂😂Zırnık yok 2 gündür demo çevirmekten gına geldi![]()
beter ol😂😂Zırnık yok 2 gündür demo çevirmekten gına geldi![]()
Ya iyi güzel diyorsun da dost misal benim acil ödenmesi gereken bir borcum var öncelik kişisel ihtiyaçlar bence eger sikinti yoksa zaten etkinlikler açılırBen kazanırsam en azından 2 adımlı rol açacağım bende bir kişiye o da bir kişiye yardımcı olsa öyle öyle çoğalır
Emmi az önce izmarit içtimbeter ol😂😂
Amin ecmain velledalin aminbeter ol😂😂
onuda bulamazsin isallahEmmi az önce izmarit içtim![]()
Yağmur yağınca nasıl oluyorEmmi az önce izmarit içtim![]()
Ya yazma amin diye diye yoruldumonuda bulamazsin isallah
Laaa dün gece sigarayı yarım içip atmıştım az önce küllük ten alıp içtimAmin ecmain velledalin amin
Çok zor çakmakla kurutması falanYağmur yağınca nasıl oluyor
Zaten öyle dost ihtiyacın varsa tabi halletmek öncelikYa iyi güzel diyorsun da dost misal benim acil ödenmesi gereken bir borcum var öncelik kişisel ihtiyaçlar bence eger sikinti yoksa zaten etkinlikler açılır
Lan sen rol açmadın mı Keşke ben de açmasaydım boşuna verdik Allah'tan bir arkadaş rolünü takip ettik 500 atacak kafamızı kıracağız Yoksa var ya çok kötü kalıyordukAmin ecmain velledalin amin
dun bi arkadas 250 tl gonderdi bugunu kurtardik geceye allah buyukYa iyi güzel diyorsun da dost misal benim acil ödenmesi gereken bir borcum var öncelik kişisel ihtiyaçlar bence eger sikinti yoksa zaten etkinlikler açılır
Dost herkesin oyledir sorgulasan, zaten ihtiyaci olmayan ne diye surada mesai harcasin. Foruma hareket gelsin belki birden fazla kisiye nasip olur bu sekilde diye dusunuyorum benYa iyi güzel diyorsun da dost misal benim acil ödenmesi gereken bir borcum var öncelik kişisel ihtiyaçlar bence eger sikinti yoksa zaten etkinlikler açılır
Sigara diyince aklıma Beşiktaş geldi gelir birazdan duman yok der 115 turk lirası ister puahaLaaa dün gece sigarayı yarım içip atmıştım az önce küllük ten alıp içtim![]()
Azmi yaptık 😀Laaa dün gece sigarayı yarım içip atmıştım az önce küllük ten alıp içtim![]()
Çatıya koy güneşe doğruÇok zor çakmakla kurutması falan![]()
105 bana versenedun bi arkadas 250 tl gonderdi bugunu kurtardik geceye allah buyuk