- 19,840
- 6,302
- 113
Biz gönüllüler miyizBenim ekip bana iban atsın
Biz gönüllüler miyizBenim ekip bana iban atsın
Forumda kalan 200.999 kişi de yok canı sagolsun dostKesene bereket biz yokuz canın sagolsun
Yuppiii kazandımMaalsef wasil odul aldi engelliyemedik tadım kacti bu kez gerçekten kaçtım ben iyi akşamlar herkese
harbi forumun tadi tuzu kacmis😂Maalsef wasil odul aldi engelliyemedik tadım kacti bu kez gerçekten kaçtım ben iyi akşamlar herkese
Acil tel al o zmaan madem iyi kazanıyorsun parani degerlendirklavye yazmıyordu pc ye gectım valla
Attım DostBenim ekip bana iban atsın
Attık, dost 😍🙏Benim ekip bana iban atsın
Rolünü ne zaman açacan apo amcaEyvallah reis çorba midemi bozar şimdi 2 gündür kuru ekmek yiyorum bir anda dokunır
Başaramadık abi başaramadık bir dahaki sefere artık puahaYuppiii kazandım
Ödül almaması için her türlü fitneyi çıkardım yine de fayda etmedi.Maalsef wasil odul aldi engelliyemedik tadım kacti bu kez gerçekten kaçtım ben iyi akşamlar herkese
rol sart degildiRolünü ne zaman açacan apo amca
Şartı sende açacan peşindeyim ihtiyar gidip enjpyun slotuna birakmarol sart degildi
Çıkmaz ayın son çarşambasıRolünü ne zaman açacan apo amca
promax aldım 3 gün önceAcil tel al o zmaan madem iyi kazanıyorsun parani degerlendir
AaaaaaaaaÇıkmaz ayın son çarşambası
Kim bilir belki yarın belki yarından da yakınRolünü ne zaman açacan apo amca
su wasil bi ufle 7 gun kitlensin vc gidip sicamasin😂😂Ödül almaması için her türlü fitneyi çıkardım yine de fayda etmedi.
Benim için pc ye mi geçtin varolklavye yazmıyordu pc ye gectım valla
sart degildi laŞartı sende açacan peşindeyim ihtiyar gidip enjpyun slotuna birakma