- 15,157
- 4,204
- 113
Tebrikler kardeşim
La dagit iste forumda saglam adammi varValla kusura bakma dost. 11 k gelecekmiş
10 kişiye 1 k dağıtacakmışız. Gönderim ücretleri de bizden çıksın. Hesap da sıkıntıya girsin.
Varsa dağıtacak dağıtsın biz iban atalım
Reis sigara sırası bana geldi marketten kovacaklarbu da sondu kral 72 k dağıtım yaptım 2 günden berıdr arka planda verdıklerımde dahil ne kadar kazandığımı anlamıştır herhalde herkes
bende daha fazlasını sözlere verır ınsallah
Dost 50 ser lira kes herkesten farklı olmalı kimse itiraz etmezValla kusura bakma dost. 11 k gelecekmiş
10 kişiye 1 k dağıtacakmışız. Gönderim ücretleri de bizden çıksın. Hesap da sıkıntıya girsin.
5 kısıye atıcaksın atmam dıyorsan başkasını ayarlıyım hemenValla kusura bakma dost. 11 k gelecekmiş
Eyvallah murom hayır hakettimde halbuki bütün rollerinde vardım ama gormedi bir türlü beni gelip bir mesaj yazıp ödül alanlar bile oldu buda bizim kismetsizligimizBu arkadaşa nasip olması lazım Bu arkadaşın ihtiyacı çok
5 kişiye dağıtıyorum şimdiLa dagit iste forumda saglam adammi var
Ayarlarım ben5 kısıye atıcaksın atmam dıyorsan başkasını ayarlıyım hemen
5 kişiye atarız5 kısıye atıcaksın atmam dıyorsan başkasını ayarlıyım hemen
Aynen 5 5 dagitin arakadas o kadar dağıtım yaptı kesinti ücreti de atar zaten5 kişiye dağıtıyorum şimdi
3 günde bütün foruma dağıttım bı ben hariç canın sağolsun dost kazancın daim olsunbu da sondu kral 72 k dağıtım yaptım 2 günden berıdr arka planda verdıklerımde dahil ne kadar kazandığımı anlamıştır herhalde herkes
bende daha fazlasını sözlere verır ınsallah
gondermıs zaten sana tesekkurler5 kişiye atarız
Ben atarım sıkıntı yok benim banka kesinti yapmıyor5 kısıye atıcaksın atmam dıyorsan başkasını ayarlıyım hemen
Kesene bereket ağa@sesegnon19
@Muhammets10
@Mhakca
@wasil
@furki3266
dostlar size @joafelix can dostum gonderıcek ona ıbanlarınızı atabılırsınız
@akgul383
@onkooo411
@Yapabilirim
@kadircan4747
@TheNightMare
sizedw @Marley müsaitse o göndersin markete ıbanlarınızı iletebilirsiniz
Vakıfbanktan fatmaBen atarım sıkıntı yok benim banka kesinti yapmıyor
Kesinti ücreti gelmemiş . Herkese 990 atacağızAynen 5 5 dagitin arakadas o kadar dağıtım yaptı kesinti ücreti de atar zaten
Tebriklergondermıs zaten sana tesekkurler