- 48,725
- 53,524
- 113
Ya ne farkediyor ha 1k ha 990 tobe yarabbim puahaKesinti ücreti gelmemiş . Herkese 990 atacağız
Ya ne farkediyor ha 1k ha 990 tobe yarabbim puahaKesinti ücreti gelmemiş . Herkese 990 atacağız
kral fazlada atabılırdım hızlı olsun dıye gonderdım hesap numaranı yaz özelden gonderıyım 250 lira daha bılseydım san soylemezdım vallahi hata bendeKesinti ücreti gelmemiş . Herkese 990 atacağız
Ben de dağıtırım da şimdi şeytana uyup alıp kaçarim, istemiyorum o yuzdenBen dağıtırım vakıfbank ki
Hoşgeldin kral nasılsın puahahaTebrikler kardeşim
Ferhat bende olsa beni biliyorsun direkt sana atarım senin o delikanlığını gördüm ya başka bir şey demiyorum Ben adami bir kere tarttığım zaman bittiEyvallah murom hayır hakettimde halbuki bütün rollerinde vardım ama gormedi bir türlü beni gelip bir mesaj yazıp ödül alanlar bile oldu buda bizim kismetsizligimizgeçer bu günler elbet
Gönder bana trx den istersen@kalabak22 ben yorulmadım ama korktugum basıma geldi 2 kişiye attom 3 kişide limite takıldım nasıl olcak
Kral bana sabah sözün vardı inşallah birdahaki rollde benide görürsünkral fazlada atabılırdım hızlı olsun dıye gonderdım hesap numaranı yaz özelden gonderıyım 250 lira daha bılseydım san soylemezdım vallahi hata bende
sorun degıl 12 den sonra gonderırsın burdalar nasıl olsa@kalabak22 ben yorulmadım ama korktugum basıma geldi 2 kişiye attom 3 kişide limite takıldım nasıl olcak
Ayni hesaptan bu kadar gönderim neden yaptın ki başka hesabin yokmuydu@kalabak22 ben yorulmadım ama korktugum basıma geldi 2 kişiye attom 3 kişide limite takıldım nasıl olcak
kral dağıtım bıtmıstır artık bol kazancınız olsunKral bana sabah sözün vardı inşallah birdahaki rollde benide görürsün
Gözlerinden öperim evde 4 kişi ayakta okuduk bu mesajınibu da sondu kral 72 k dağıtım yaptım 2 günden berıdr arka planda verdıklerımde dahil ne kadar kazandığımı anlamıştır herhalde herkes
bende daha fazlasını sözlere verır ınsallah
Bende de oluyor du git ATM'den nakit cek yakında başka hesaptan yolla@kalabak22 ben yorulmadım ama korktugum basıma geldi 2 kişiye attom 3 kişide limite takıldım nasıl olcak
Gece 12 yi bekleyecekler mecburen@kalabak22 ben yorulmadım ama korktugum basıma geldi 2 kişiye attom 3 kişide limite takıldım nasıl olcak
Niye 5 değil puahahaGözlerinden öperim evde 4 kişi ayakta okuduk bu mesajıni
4 kişiyiz bro ne yapalım komşudan adam mı çalalımNiye 5 değil puahaha
Bana gelmedi hahhaha sigara iptalsorun defol 12 den sonra gonderırsın burdalar nasıl olsa