- 921
- 367
- 63
Orası da başka tabiPara lazım kral kumar oynuyacak durumda degilim
Orası da başka tabiPara lazım kral kumar oynuyacak durumda degilim
Göremezsin kupon geldikten 20 dk sonra gelip Tebrikler yazan adam eklenirse olacağı o 🫡Vaybe bu listeye de göremedik![]()
Knk benimkini sana artırım sende ibandan pasla banaElinize emeğinize sağlık kesene bereket kanka trx gonderildi
az geldi herhalde kanka daha ne yapayım kslsKazananlara bol şanslar ben en az 30 kişi ödül alır diye bekliyordum
Sıraya girdim şimdidenekomini 1 e kadar açık kanka
Dayı bende var da onaylı değil işlem yapamıyorum.bende trx yok la
Helal bolsun şansın daim olsun dost@JanValjaN
@Alfonso31
@kadircan4747
@Tufan1071
@Marley
@Devecibey
@Aktas25
@VenceremosBA
@fearjr1992
@MR.YK
@Gannicus
@sulo52
@wasil
@Alikemal
@NightFever
@akgul383
@Azad6363
dostlar @joafelix kardeşime trx adreslerinizi iletiniz tatmin edici bir miktar atılacaktır time gününüz güzel geçsin herkesin bol şansı olsun
Ben 31 olurum knkaz geldi herhalde kanka daha ne yapayım ksls
Kanka öyle bi miktar kesintiye uğrar ama 50 60 tl falanKnk benimkini sana artırım sende ibandan pasla bana
Kesene bereket kral dagolasinaz geldi herhalde kanka daha ne yapayım ksls
bugün devam mı yoksa tamam mı kalabak beyaz geldi herhalde kanka daha ne yapayım ksls
Tşeekkürler@JanValjaN
@Alfonso31
@kadircan4747
@Tufan1071
@Marley
@Devecibey
@Aktas25
@VenceremosBA
@fearjr1992
@MR.YK
@Gannicus
@sulo52
@wasil
@Alikemal
@NightFever
@akgul383
@Azad6363
dostlar @joafelix kardeşime trx adreslerinizi iletiniz tatmin edici bir miktar atılacaktır time gününüz güzel geçsin herkesin bol şansı olsun
Kişi sayısı az olmuş dosr kelle başı 500 atsalardi 45 50 kişi faydalanirdi ama sağlık olsunkesene bereket yeniden .. bir gün biz de gireriz umarım![]()
virusbbetten trx al sal joe ye kankaTertemiz geldi ilk yarıdan
Brom çok teşekkürler kesene bereket benim kripto hesaplar onaylı değil ya. Nasıl yapalım? Iban olarak mümkün olabilir mi? Ya da bi siteye yatırım olarak mı adres vereyim? Kusura bakma ya 🙏
50 60 sa sıkıntı yok knk sen at bana trxi ben Felix dosta iletimKanka öyle bi miktar kesintiye uğrar ama 50 60 tl falan
Sana da yazıklar olsun hwhwKazananlara tebrikler, kupon sahibine tebrikler.
sağlık olsun yapacak bişey yokKişi sayısı az olmuş dosr kelle başı 500 atsalardi 45 50 kişi faydalanirdi ama sağlık olsun
Geçen konudan beri bekliyoz dost burda da vardık neyse canın sağolsun ne diyim içinden gelmedi galibaaz geldi herhalde kanka daha ne yapayım ksls
Tamam kanka50 60 sa sıkıntı yok knk sen at bana trxi ben Felix dosta iletim