- 20,394
- 17,021
- 113
Kanka bende trx yok senin kimi versem sen bana iban ile iletirmisinElinize emeğinize sağlık kesene bereket kanka trx gonderildi
Kanka bende trx yok senin kimi versem sen bana iban ile iletirmisinElinize emeğinize sağlık kesene bereket kanka trx gonderildi
Yok dost emeğine sağlık kesene bereket konu kalabalıktı ondan dedim yarım elma gönül alma 500 adam başı yeterdiaz geldi herhalde kanka daha ne yapayım ksls
Zorkesene bereket yeniden .. bir gün biz de gireriz umarım![]()
Ben naptim canim kardesimSana da yazıklar olsun hwhw
Helal lan wasil yapıyorsun şu duygu sömürüsü işini aslan kardeşim benimSıraya girdim şimdiden
Kesene bereket gene yokuz canın sağolsun@JanValjaN
@Alfonso31
@kadircan4747
@Tufan1071
@Marley
@Devecibey
@Aktas25
@VenceremosBA
@fearjr1992
@MR.YK
@Gannicus
@sulo52
@wasil
@Alikemal
@NightFever
@akgul383
@Azad6363
dostlar @joafelix kardeşime trx adreslerinizi iletiniz tatmin edici bir miktar atılacaktır time gününüz güzel geçsin herkesin bol şansı olsun
ROOL açma zorunluğu yoktur helal hoş olsun bol kazançlar herkese
Beni tatmin eden rakam daha hesaplanamadi, kesene bereket var ol roll acayim@JanValjaN
@Alfonso31
@kadircan4747
@Tufan1071
@Marley
@Devecibey
@Aktas25
@VenceremosBA
@fearjr1992
@MR.YK
@Gannicus
@sulo52
@wasil
@Alikemal
@NightFever
@akgul383
@Azad6363
dostlar @joafelix kardeşime trx adreslerinizi iletiniz tatmin edici bir miktar atılacaktır time gününüz güzel geçsin herkesin bol şansı olsun
ROOL açma zorunluğu yoktur helal hoş olsun bol kazançlar herkese
500 le ne iş gorulcek kankam iki kahve alıyorsun para bıttı 1 k ındanların ıhtıyaclarını karşılar bende yokluktan geldimYok dost emeğine sağlık kesene bereket konu kalabalıktı ondan dedim yarım elma gönül alma 500 adam başı yeterdi
En sevdiğim şeyHelal lan wasil yapıyorsun şu duygu sömürüsü işini aslan kardeşim benim
GelmeSıraya girdim şimdiden
yaw fatura odicem kumar pesinde degilimbende var hallederiz dayıcan![]()
Bastacisin dost düşüncelerimiz bile fakir bizim500 le ne iş gorulcek kankam iki kahve alıyorsun para bıttı 1 k ındanların ıhtıyaclarını karşılar bende yokluktan geldim
Dayım ben de yardımcı olabilirimKanka bende trx yok senin kimi versem sen bana iban ile iletirmisin
Dost 50 kişiye nasıl dağıtım yapacak adam resmi musavirle mı calisiyor Allah aşkına zor abi 50 kişiye para mı yollanırKişi sayısı az olmuş dosr kelle başı 500 atsalardi 45 50 kişi faydalanirdi ama sağlık olsun
Tamamdır geçen elmas bozumu da o şekil yapmıştım bro. Bizbetten alayım orda üyelik yok benim. Tekrar teşekkürlervirusbbetten trx al sal joe ye kanka
tamam bana attır ben sana vereyim ibandan paslarımyaw fatura odicem kumar pesinde degilim
E tamam la almiyorsan bırak alacaksanda birinden trx al at amma uzattin bana ne hayallerindenyaw fatura odicem kumar pesinde degilim
Sen bir kere aldın ben daha siftah yok artık takibe gerek yok anlaşıldı bizi sevmediYok dost emeğine sağlık kesene bereket konu kalabalıktı ondan dedim yarım elma gönül alma 500 adam başı yeterdi
bro jokere at 1.30 oynayıp havale çekersin orası fahangarantiTamamdır geçen elmas bozumu da o şekil yapmıştım bro. Bizbetten alayım orda üyelik yok benim. Tekrar teşekkürler
Olur kanka devecinin kini de ben atacam 50 60 tl lik kesinti olur ona göre önden bilgi vereyimKanka bende trx yok senin kimi versem sen bana iban ile iletirmisin