- 10,987
- 6,151
- 113
Neyse yapacak bişi yok şimdi böyle dedik diye bide bizi dilenci konumuna düşürürler kalsın parasida cevabıda kendindeBende öyle kardeşim cevap bile ueterliydi
Neyse yapacak bişi yok şimdi böyle dedik diye bide bizi dilenci konumuna düşürürler kalsın parasida cevabıda kendindeBende öyle kardeşim cevap bile ueterliydi
sende bakmadın herhalde kanka ilk mesajımaHelal sana doğru dedin kara
dost yarım yamalak okudum kusura bakma.kralım en baştaki mesajımı okumadın herhslde
Eyw dost şansında kazancın da bol olsundostlar konuyu düzenledim rool açma zorunluğu yoktur bol kazançlar sizede ihtiyaçlar gorulsun
Benimkini de sana atsınlar 100 kes 900 atOlur kanka bana atar mısın
bunda öyle zorunluluk yoktu kankam rool açtım dırekBu arada haklısın baba ben 1 kere aldım sonra alamayanlar vardır diye bir daha takip de etmedim, @wasil 2 yi alıyorsun iyisin iyiiiii
Devam mı tamam mı. Bari son adım at abi geride kalanlar için bi 10 kişi varız bizde nasiplenelim @kalabak22market sırasında işini bitirmezlerse
Hangi mesaj abisende bakmadın herhalde kanka ilk mesajıma
Olsuuuun alamayanlar da nasiplensin biz nasibimizi aldıkbunda öyle zorunluluk yoktu kankam rool açtım dırek
Dost Allah aşkına git guzelce bir dinlen yeter. Kesene berekemarket sırasında işini bitirmezlerse
Konu başlığına (jübile) yaz da millet ümitlenmesinbunda öyle zorunluluk yoktu kankam rool açtım dırek
Bisi yapamadığın için zatenBen naptim canim kardesim
takip etmemeşşssin kralBanada yardımcı olsaydın keşke knk
Benimkini de sana atsınlar 100 kes 900 at
günlük yaparım kanka vakitmoşdukca bende çalışıyorum boş adam degılız beee ahahahaKonu başlığına (jübile) yaz da millet ümitlenmesin
Hic nasip olmadı knk banadabunda öyle zorunluluk yoktu kankam rool açtım dırek
Adam adam şansın daim olsuntakip etmemeşşssin kral
kısmetHic nasip olmadı knk banada
🫠Neyse yapacak bişi yok şimdi böyle dedik diye bide bizi dilenci konumuna düşürürler kalsın parasida cevabıda kendinde
Ben yokum la listedeOlur ferom