sonraki sırada sen varsın gannicuda çıktı aradan aklımdasın@kalabak22 nasip gülmedi gene şansımıza…
sonraki sırada sen varsın gannicuda çıktı aradan aklımdasın@kalabak22 nasip gülmedi gene şansımıza…
Bu sefer bize yok mu knk tebrikler kesene bereket@Gannicus
@Leoisa18
@VenceremosBA
dostlar @joafelix kardesıme obalarınız ıletır mısınız
rool açıp tesekkur etmenız yeterlıdır benım ıcın bol dansınız olsun
Gülsün artık
Hayali 😁Sakin kalın herkes gülecek benceyüzü
Biz akla giremedik üzücüsonraki sırada sen varsın gannicuda çıktı aradan aklımdasın![]()
Wasil sana gelsin
Ben ne zaman gelirim çok ihtiyacım var 2 gündür kumar oynamadımsonraki sırada sen varsın gannicuda çıktı aradan aklımdasın![]()
5. Sırada kim var dostsonraki sırada sen varsın gannicuda çıktı aradan aklımdasın![]()
Sen en büyük kumarı 👸 oynadın zatenBen ne zaman gelirim çok ihtiyacım var 2 gündür kumar oynamadım![]()
kısmet dıyelım5. Sırada kim var dost
ŞeyBen ne zaman gelirim çok ihtiyacım var 2 gündür kumar oynamadım![]()
gecmıse baksak neler çıkar ıkı gunderBen ne zaman gelirim çok ihtiyacım var 2 gündür kumar oynamadım![]()
Mübarek kurban bayramı geldi çattı neyse belki bedavadan et yerizjaoya ıletıldı nakitler herkesın şansı bol olsun ınsallah açanlarda kazanır
Yağmurlu havada su yok demi apoyagecmıse baksak neler çıkar ıkı gunder
wasil ifşaaaa
Wasil ne anlar sanattan müzikten bana gönder gelsinWasil sana gelsin
2 gün önce olur ifşagecmıse baksak neler çıkar ıkı gunder
wasil ifşaaaa
Dost teşekkür ederim unutmadığın için. Kesene bereket bol kazançlar senin olsun. Rolling 6dan sonra acacam ben haberin olsun. Ormandayim telefon pek çekmiyor 6da konuyu açarım 🖐🏾@Gannicus
@Leoisa18
@VenceremosBA
dostlar @joafelix kardesıme obalarınız ıletır mısınız
rool açıp tesekkur etmenız yeterlıdır benım ıcın bol dansınız olsun