- 113
- 7
- 18
Herkese ulaşamaz ki kanka belki başka sefere nasipHaksızlık olduğunu düşünmüyorum fakat takip edenlerin gönlünü yapması lazımdı
Herkese ulaşamaz ki kanka belki başka sefere nasipHaksızlık olduğunu düşünmüyorum fakat takip edenlerin gönlünü yapması lazımdı
Gülnoz roll açmiş 😁Yağmurlu havada su yok demi apoya
Bol şans diliyorum dostumDost teşekkür ederim unutmadığın için. Kesene bereket bol kazançlar senin olsun. Rolling 6dan sonra acacam ben haberin olsun. Ormandayim telefon pek çekmiyor 6da konuyu açarım 🖐🏾
Öyle deme ajdar kekeme memet topal bedri hepsinin şarkılarını ezbere bilirimWasil ne anlar sanattan müzikten bana gönder gelsin
Afiyet olsunsss@kalabak22
kesene bereket daim olsun kazancın iletildi herkese roll acarlar
Başına çalsınGülnoz roll açmiş 😁
HahhahahahahahBaşına çalsın
Teşekkürler üstad yatırım yapıp açacağım@kalabak22
kesene bereket daim olsun kazancın iletildi herkese roll acarlar
Bunu muÖyle deme ajdar kekeme memet topal bedri hepsinin şarkılarını ezbere bilirim
Muz 😁Bunu mu
![]()
Ajdar dedin, gönlümü aldın, ben de özür dileyip, sözümü geri alıyorum.Öyle deme ajdar kekeme memet topal bedri hepsinin şarkılarını ezbere bilirim
Apo şunu ezbere biliyor hocam tekAjdar dedin, gönlümü aldın, ben de özür dileyip, sözümü geri alıyorum.
Ajdar 😁Ajdar dedin, gönlümü aldın, ben de özür dileyip, sözümü geri alıyorum.
PuahahahaBunu mu
![]()
Bizim siramiz nezaman dostsonraki sırada sen varsın gannicuda çıktı aradan aklımdasın![]()
Aha gene hacklediApo şunu ezbere biliyor hocam tek