- 4,961
- 4,241
- 113
Ya o aceleyle yazdığım şeydi işte7 8 gole dunya rekoru nasil gelsin dost daha 4 gun once almanya 7 atti![]()
Ya o aceleyle yazdığım şeydi işte7 8 gole dunya rekoru nasil gelsin dost daha 4 gun once almanya 7 atti![]()
Bak herif sinirden kendi kalesine attı. Hala inanıyorum ben 8-9 tane atarlarYa o aceleyle yazdığım şeydi işteDünya rekoru 10-1 mis zaten. İsteseler olurdu rakip de 9 kişi
) hem de gol yemeden
Meksika'ya kaldı Meksika maçı 3 üst olursa reis yazacam sana rol yapInsallah olur
1 korner daha atsinlarda dost 10 gol atsinlar sonra 😁😁Bak herif sinirden kendi kalesine attı. Hala inanıyorum ben 8-9 tane atarlar
Kaç aldın 12 mi dost?1 korner daha atsinlarda dost 10 gol atsinlar sonra 😁😁
Tmm dost takipteyik o zaman saat 4 u bekliyom sag olMeksika'ya kaldı Meksika maçı 3 üst olursa reis yazacam sana rol yap
Olur katar ikinci kırmızı da bitti zaten kötüydü 5 ve ya 6 demistikgol geldi 7 olurmu ki
Uzatma en az 10-12 dk vermesi lazım ama verir mi bilinmez. Verirse rahat gelirgol geldi 7 olurmu ki
Geldi korner h.o1 korner daha atsinlarda dost 10 gol atsinlar sonra 😁😁
11-11 iken de aynı böyle oynuyorlardı dost. Kendi evlerinde adamlar keyif alarak tecavüz ediyorlardiSakatlanan adam için intikam yemini etmiş herifler,,yoksa 9 kişi kalan takıma bukadar yuklenmezlerr di
Saat 4 de maç reis bitesiye 6 yı bulur ben o sırada kiraz toplama işinde olacam para gelirse geldiği gibi atarım ihtiyaç varsa rol yapma kulllanTmm dost takipteyik o zaman saat 4 u bekliyom sag ol
Roll yaparik kral sorun yokSaat 4 de maç reis bitesiye 6 yı bulur ben o sırada kiraz toplama işinde olacam para gelirse geldiği gibi atarım ihtiyaç varsa rol yapma kulllan
Kiraz isi kac hafta daha surerSaat 4 de maç reis bitesiye 6 yı bulur ben o sırada kiraz toplama işinde olacam para gelirse geldiği gibi atarım ihtiyaç varsa rol yapma kulllan
Tebrikler güzel olmuş bu 🤩40 oran üstüne şunlar da cila oldu benim kumarın biter teşekkürler kanada