- 47,538
- 19,636
- 113
Ben halledilebilirim dostumDağıtım için takip edip adil olacak biri olsa başlayacağım
Ben halledilebilirim dostumDağıtım için takip edip adil olacak biri olsa başlayacağım
Olayları aynı şekil yaşadım. Tüm mesajlar duruyor. Neyse daha fazla küçük duruma düşme bak rolüneOlayı farklı anlatma kardeşim burda özel şeyleri anlatmakta iyi değil anladın mı neyse cevap yazma bana
Hadi cnmKansız lan bu
Para dağıttım bunlara tamam mı ulan bir hafta sigara param yoktu ben de yardımcı olduklarımdan istedim doğal olarak . Hiç biri yardımcı olmadı ve cevap bile veremediler. Bugün bende olur yarın sizde demi .olay bundan ibaret .uzatmayinCiddiyim kardeşim. Rol takip edecek, dağıtım yapacak, ödül alacak arkadaşlar ona göre hareket etsin
Ben yapabilirimDağıtım için takip edip adil olacak biri olsa başlayacağım
Haydi bak işinePara dağıttım bunlara tamam mı ulan bir hafta sigara param yoktu ben de yardımcı olduklarımdan istedim doğal olarak . Hiç biri yardımcı olmadı ve cevap bile veremediler. Bugün bende olur yarın sizde demi .olay bundan ibaret .uzatmayin
Özel şeyleri yazma kardeşim ne rezil insansın sen . Sen de özel şeyler anlatın karı gibi yazmadım burdaOlayları aynı şekil yaşadım. Tüm mesajlar duruyor. Neyse daha fazla küçük duruma düşme bak rolüne
Reis yanlış anlama da ödül dağıtıyorsan karşılıksız şekilde dağıtman gerekiyor bence .. Bugun yine kazanç olursa yarın aynı muhabbet olacaksa bi anlamı kalmazPara dağıttım bunlara tamam mı ulan bir hafta sigara param yoktu ben de yardımcı olduklarımdan istedim doğal olarak . Hiç biri yardımcı olmadı ve cevap bile veremediler. Bugün bende olur yarın sizde demi .olay bundan ibaret .uzatmayin
Bol sans ustadArkadaşlar maçı seçip başlayacağım acele etmeyin hedefe ulaşırım inşallah . En iyi takip yalanları seçeceğiz
Gerek yok kral birbirinizi kırmayınÖzel şeyleri yazma kardeşim ne rezil insansın sen . Sen de özel şeyler anlatın karı gibi yazmadım burda
Beni sinir etme. Dağıttığın parayi istemenin neyi özel. Bak tüm mesajların duruyor bana burada attırma. Birdaha benimle muhatap olma. @Shellac Bu şahsın konusundan yasaklarmisin beni. Yoksa sikinti çıkacak durduk yere banlanmayalimÖzel şeyleri yazma kardeşim ne rezil insansın sen . Sen de özel şeyler anlatın karı gibi yazmadım burda
Yeter ki kazan dost , yaparız gerekeni🙏🍀@SaHgEc kardeşim senle devam edelim iyi takip et lütfen sana güveniyorum bizi mahcup etme
Bol sans dostArkadaşlar maçı seçip başlayacağım acele etmeyin hedefe ulaşırım inşallah . En iyi takip yalanları seçeceğiz
Bol şans KanuniArkadaşlar maçı seçip başlayacağım acele etmeyin hedefe ulaşırım inşallah . En iyi takip yalanları seçeceğiz
Bol şansKupon hazır
yazdığın yazının farkında değilmisin dostAnlamadım kardeşim yalanlarla derken?