Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling kanuni1453 | Kasa 25.000 Hedef 100.000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,881
506
113
Ciddiyim kardeşim. Rol takip edecek, dağıtım yapacak, ödül alacak arkadaşlar ona göre hareket etsin
Para dağıttım bunlara tamam mı ulan bir hafta sigara param yoktu ben de yardımcı olduklarımdan istedim doğal olarak . Hiç biri yardımcı olmadı ve cevap bile veremediler. Bugün bende olur yarın sizde demi .olay bundan ibaret .uzatmayin

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,151
9,568
113
Para dağıttım bunlara tamam mı ulan bir hafta sigara param yoktu ben de yardımcı olduklarımdan istedim doğal olarak . Hiç biri yardımcı olmadı ve cevap bile veremediler. Bugün bende olur yarın sizde demi .olay bundan ibaret .uzatmayin
Haydi bak işine

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,402
3,211
113
Reis yanlış anlama da ödül dağıtıyorsan karşılıksız şekilde dağıtman gerekiyor bence .. Bugun yine kazanç olursa yarın aynı muhabbet olacaksa bi anlamı kalmaz

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,151
9,568
113
Özel şeyleri yazma kardeşim ne rezil insansın sen . Sen de özel şeyler anlatın karı gibi yazmadım burda
Beni sinir etme. Dağıttığın parayi istemenin neyi özel. Bak tüm mesajların duruyor bana burada attırma. Birdaha benimle muhatap olma. @Shellac Bu şahsın konusundan yasaklarmisin beni. Yoksa sikinti çıkacak durduk yere banlanmayalim

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,640
2,970
113
Ben şu kaosda 1 lira çöp etmem uzar giderim 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...