Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KaRaa | Kasa1800 hedef ----

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,368
62,255
113
Metini tanimak iyi oldu haline sukrediyom dualarimda artık şuna yer veriyorum Allah'ım bir gün Metin gibi olacaksan canımı al diye
Onunla bikac defa al ver yaptik bi ara iyi paralandi sinyal yaptim hayirdir kardes alacaklimsiin yazdi bana.ogunden sonra slmi sabahi kesdim 1 sene oldu iyi yapmisim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,368
62,255
113
Yok bro atmak istemez yada durumu musait deildirnolabilir yani bende suan 50k olsa kimseye 1 lira atamam o ayri davada o sekilde cvp yazilirmi.ben konussam tartisma cikardi gerek duymadim o cvptan sonra bisey yazilmazdi allah selamet versin dedim kapattim sayfayi

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,438
10,091
113
Yok bro atmak istemez yada durumu musait deildirnolabilir yani bende suan 50k olsa kimseye 1 lira atamam o ayri davada o sekilde cvp yazilirmi.ben konussam tartisma cikardi gerek duymadim o cvptan sonra bisey yazilmazdi allah selamet versin dedim kapattim sayfayi
Bu işler böyle dost sen ona destek atarsın ihtiyaç olur gider ondan istersin olsa bile atmazdi emin ol

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,902
9,061
113
golcümetin iyi adamda diğer metin tam leş ölü yiyici uzak durun :D