Adam mı ne adamıHe seni cenaze olayıyla çarpmış ulan bir adam babannesinin adını kullanıp boyle birşey yaparmi la hangi kitapta yazar
Yok yok eminim dovdukten sonra hamama giderim anca arinirim
Sıkıntı yok@Ozan670 @kerzakov @burdurlu1515 üzgünüm çekimler sabah 10'dan sonra gündüz yollarım artık
Ekli dosyayı görüntüle 976712
Onunla bikac defa al ver yaptik bi ara iyi paralandi sinyal yaptim hayirdir kardes alacaklimsiin yazdi bana.ogunden sonra slmi sabahi kesdim 1 sene oldu iyi yapmisimMetini tanimak iyi oldu haline sukrediyom dualarimda artık şuna yer veriyorum Allah'ım bir gün Metin gibi olacaksan canımı al diye
Öder bu site 25 liraya 23 k kazanmıştım 39 dkda odedi@Ozan670 @kerzakov @burdurlu1515 üzgünüm çekimler sabah 10'dan sonra gündüz yollarım artık
Oda doğru puahahaAdam mı ne adamı
O hep bana verin der adam burdan geciniyorOnunla bikac defa al ver yaptik bi ara iyi paralandi sinyal yaptim hayirdir kardes alacaklimsiin yazdi bana.ogunden sonra slmi sabahi kesdim 1 sene oldu iyi yapmisim
Yok bro atmak istemez yada durumu musait deildirnolabilir yani bende suan 50k olsa kimseye 1 lira atamam o ayri davada o sekilde cvp yazilirmi.ben konussam tartisma cikardi gerek duymadim o cvptan sonra bisey yazilmazdi allah selamet versin dedim kapattim sayfayiO hep bana der
Bu işler böyle dost sen ona destek atarsın ihtiyaç olur gider ondan istersin olsa bile atmazdi emin olYok bro atmak istemez yada durumu musait deildirnolabilir yani bende suan 50k olsa kimseye 1 lira atamam o ayri davada o sekilde cvp yazilirmi.ben konussam tartisma cikardi gerek duymadim o cvptan sonra bisey yazilmazdi allah selamet versin dedim kapattim sayfayi
Sıkıntı yok hocam@Ozan670 @kerzakov @burdurlu1515 üzgünüm çekimler sabah 10'dan sonra gündüz yollarım artık
Sorun yok kral@Ozan670 @kerzakov @burdurlu1515 üzgünüm çekimler sabah 10'dan sonra gündüz yollarım artık
La atmadi zaten.hayirdir kardes ne yaziyosun alacaklimisin dedi adam.neyse boskoy hak ettigi mualemeleyi goruyor suanBu işler böyle dost sen ona destek atarsın ihtiyaç olur gider ondan istersin olsa bile atmazdi emin ol
Ulan metinin adının geçmesi bile yetti@Ozan670 @kerzakov @burdurlu1515 üzgünüm çekimler sabah 10'dan sonra gündüz yollarım artık
uğursuz adam vallaUlan metinin adının geçmesi bile yetti
İsim verburayi gecim kapisi yapip ayni role 2 multi ole biten karakter ozurluler var
biliyorsun oda biliyor kendini su an okuyor mutlakaİsim ver
harden neden hic cembere bakmioİsim ver
Oe çünkü anca pasharden neden hic cembere bakmio
anasiji dijecem simdiOe çünkü anca pas