- 18,438
- 10,091
- 113
Atamadı mal neyse ben yatar bybyanasiji dijecem simdi
Atamadı mal neyse ben yatar bybyanasiji dijecem simdi
Kara Tebrikler@NoEscapE dostum sağolsun al roll yap dedi başarırsak yarısı onun sonrasına bakarız
Ödeme geldi mi Dostum ?@Ozan670 @kerzakov @burdurlu1515 üzgünüm çekimler sabah 10'dan sonra gündüz yollarım artık
Ekli dosyayı görüntüle 976712
Ooooo kara bol şanslar kazandık mı@NoEscapE dostum sağolsun al roll yap dedi başarırsak yarısı onun sonrasına bakarız
Bu saatte kadar gelmediyse @NoEscapE dostumuz adamını tanır ama gelmediyse şimdiye kadar sıkıntıÖdeme geldi mi Dostum ?
Nescafe sen karaya soruyordun bende sana sorayım. beni seviyormusun@KaRaa forumda kolpacı dolu Adam Gibi Adam Dostum kara 😂
Kara çocuk gelir.. gelmezse Nescafe kulağını çeker.Bu saatte kadar gelmediyse @NoEscapE dostumuz adamını tanır ama gelmediyse şimdiye kadar sıkıntı
Calisiyordur heralde atar gelince dostÖdeme geldi mi Dostum ?
Sordum seviyormus seni reisNescafe sen karaya soruyordun bende sana sorayım. beni seviyormusun![]()
tamam dost biliyorum elbetteCalisiyordur heralde atar gelince dost
Neyi biliyontamam dost biliyorum belkide
göndereceğini dostum ondan şüphem yok ödeme geldimi diye sordumNeyi biliyon
Bilmiyorum dost geldiğini ama şite sağlam atargöndereceğini dostum ondan şüphem yok ödeme geldimi diye sordum
Yvsk hardenBilmiyorum dost geldiğini ama şite sağlam atar
Dostum ekstra bir şey demedim ki ?Ulan @KaRaa yı tanımıyan adamlarsanız boş yorum yapmayın adam uyuyor onun bu saatler uyumu saatleri Az Sakin olun.
Senin için söylemiyorum dostum genel olaran söyledim ben Tanırsın kara gibi adamlar nadirdir bu forumdaDostum ekstra bir şey demedim ki ?
Gayet Sakinim. tanımadığım için saygı çercevesinde soru sordum.
eyw başka bir platformda kara vardı o ise eğer tanır beni. Sağlamdır bilirim o kara ise.Senin için söylemiyorum dostum genel olaran söyledim ben Tanırsın kara gibi adamlar nadirdir bu forumda
Dert oldu recep abi o banaYvsk harden