- 39,460
- 33,566
- 113
Tebrikler dostum kesene bereketBeyler teşekkürler @Kara 7 kişiye 300 lira verelim
Tebrikler dostum kesene bereketBeyler teşekkürler @Kara 7 kişiye 300 lira verelim
Hani gitmiştin lanKesene bereket dostum
Bu maç da senin maçlar gibi olmuş dostTebrikler zorlu bir surecin daha sonuna geldik![]()
Tebrikler dost güle güle harcaBeyler teşekkürler @Kara 7 kişiye 300 lira verelim
Mantikli 🙂Evet arkadaşlar ödül 7 kişi 300 tl olacak konuda destek verenlerden seçicem kimse alınıp gücenmesin diğer konuda ödül alanlar hariç tutulacak ki ödül alamayan alsın.
TebriklerEvet arkadaşlar ödül 7 kişi 300 tl olacak konuda destek verenlerden seçicem kimse alınıp gücenmesin diğer konuda ödül alanlar hariç tutulacak ki ödül alamayan alsın.
Baştan beri buradayım 😄Evet arkadaşlar ödül 7 kişi 300 tl olacak konuda destek verenlerden seçicem kimse alınıp gücenmesin diğer konuda ödül alanlar hariç tutulacak ki ödül alamayan alsın.
Öyle valla demekki sadece bana olmuyor oBu maç da senin maçlar gibi olmuş dost
Kesene bereket dost guzel ucu ucuna döndüBeyler teşekkürler @Kara 7 kişiye 300 lira verelim
Kara bu arkadasları eleEvet arkadaşlar ödül 7 kişi 300 tl olacak konuda destek verenlerden seçicem kimse alınıp gücenmesin diğer konuda ödül alanlar hariç tutulacak ki ödül alamayan alsın.
Hhhahahhahaha@NoEscapE bana bak senin karayla aran iyi bu madmen sen misin yoksa senden başka 10k kasa kimse vermez 😂😂
sen bu isi cozersin enisteee a@NoEscapE bana bak senin karayla aran iyi bu madmen sen misin yoksa senden başka 10k kasa kimse vermez 😂😂
Çok tehlikelisin Enistey@NoEscapE bana bak senin karayla aran iyi bu madmen sen misin yoksa senden başka 10k kasa kimse vermez 😂😂
@KaRaaHani gitmiştin lan
1 dakikada mi
Bu listede eniste var tek 🙂Kara bu arkadasları ele
sende dahilsin kankaKara bu arkadasları ele