- 49,738
- 37,761
- 113
Zorlama dostımBeyler site geciktirdi diye bir tür rulet yapayim dedim baktım bakiye düştü son el yine aldık ama site bugün ödeme konusunda çok tirtEkli dosyayı görüntüle 873322
Zorlama dostımBeyler site geciktirdi diye bir tür rulet yapayim dedim baktım bakiye düştü son el yine aldık ama site bugün ödeme konusunda çok tirtEkli dosyayı görüntüle 873322
Ödev çekimi ver bir saat de olsa bekleBeyler site geciktirdi diye bir tür rulet yapayim dedim baktım bakiye düştü son el yine aldık ama site bugün ödeme konusunda çok tirtEkli dosyayı görüntüle 873322
HaberlesırızMetin Bugün senin yanına geleceğim ha ulu Cami'nin oraya gelirim
Ben sen miyim amq sen gece gündüz ayrılmıyorsun buralardan ben kendi konumu kendim bile açarım asıl çakal olan sensin500 duyunca ısınlandı cakal puahah
Yoksa o da gidecekZorlama dostım
Bi ciftli yakisirMetin Bugün senin yanına geleceğim ha ulu Cami'nin oraya gelirim
Bana her yol uyarBi ciftli yakisir
Benı sımartıyorsunBen sen miyim amq sen gece gündüz ayrılmıyorsun buralardan ben kendi konumu kendim bile açarım asıl çakal olan sensin
Yesil disina çıkılmaz muro. Her yol uymasın. YtdBana her yol uyar
Çekimi niye iptal ettin laBeyler site geciktirdi diye bir tür rulet yapayim dedim baktım bakiye düştü son el yine aldık ama site bugün ödeme konusunda çok tirtEkli dosyayı görüntüle 873322
Bi tur daha bi tur dahaBeyler site geciktirdi diye bir tür rulet yapayim dedim baktım bakiye düştü son el yine aldık ama site bugün ödeme konusunda çok tirtEkli dosyayı görüntüle 873322
10 lira vardı hesapta şuna salladım geldi mi bilmiyorum 2-2 gösteriyor maçıBi tur daha bi tur daha
Bım kacta acılıyor muro10 lira vardı hesapta şuna salladım geldi mi bilmiyorum 2-2 gösteriyor maçı
9Bım kacta acılıyor muro
Gelmis10 lira vardı hesapta şuna salladım geldi mi bilmiyorum 2-2 gösteriyor maçı
Reis betco alt yapısı ise daha cok yükselme sıkıntı olabilir gece takip eden arkadaşlara da yardımcı ol çek parayı betco sıkıntıBeyler site geciktirdi diye bir tür rulet yapayim dedim baktım bakiye düştü son el yine aldık ama site bugün ödeme konusunda çok tirtEkli dosyayı görüntüle 873322
Hadi gelmesi dileğiyle
Bunlar niye beklemede ye almiyor ki sen buranın yatırımcısisin belli
Harbimi yemin ediyorum iki iki de maç bir anda kalktı siteden zengin oldum 40 liraGelmis