- 39,415
- 33,249
- 113
Kaldı mı böyle senin gibi düşünceli insanlar beBız beklerız dostum sen hatunla ılgılen
Kaldı mı böyle senin gibi düşünceli insanlar beBız beklerız dostum sen hatunla ılgılen
Estağfurullah broBız beklerız dostum sen hatunla ılgılen
Bana iban atar mısın sizi bekletmeyeyim 2 k atıyorum ödül almayan arkadaslara ilet lütfen buraya yazarsınKanka geçen yolda kalmışsın
Ne ara yedin parayi kanka aq@AllanSaintMaximin kankam benide seçer ki
Kesene berekt reısEstağfurullah bro
Bana iban atar mısın sizi bekletmeyeyim 2 k atıyorum ödül almayan arkadaslara ilet lütfen buraya yazarsın
Boş boş konuşma ha neyi muamele yapacağımMuamele spor
Yok duruyor da göz çıkarmaz kankka bi durum parası atarız sanadaYedın mı lan 2 dk da slotta
Usta 3 kişiyiz zaten ben hak yememEstağfurullah bro
Bana iban atar mısın sizi bekletmeyeyim 2 k atıyorum ödül almayan arkadaslara ilet lütfen buraya yazarsın
Metin muamele sporBoş boş konuşma ha neyi muamele yapacağım
Suan gerek ypk la saolasın arkadas atıcak sımdıYok duruyor da göz çıkarmaz kankka bi durum parası atarız sanada
Tamam 2 k atıyorum 3 kişi alın bu ödeme öğlen gelir ben geçeyim icraaataUsta 3 kişiyiz zaten ben hak yemem
Git uyu Git uyuMetin muamele spor
1500 atsın ozaman yada kendı bılırUsta 3 kişiyiz zaten ben hak yemem
Birine gönderTamam 2 k atıyorum 3 kişi alın bu ödeme öğlen gelir ben geçeyim icraaata
Tamam kanka kesene bereketTamam 2 k atıyorum 3 kişi alın bu ödeme öğlen gelir ben geçeyim icraaata
Aynen 3 kişi sabahtan beriUsta 3 kişiyiz zaten ben hak yemem
Bım kacta acılıyo muroAynen 3 kişi sabahtan beri
Git uyu Git uyu
Atin sizde bana IBAN para gelince atarım size 650 6501500 atsın ozaman yada kendı bılır
Metin sana atsın üçümüzün zatenBirine gönder
150 150 1700 yapalımAtin sizde bana IBAN para gelince atarım size 650 650