- 72,719
- 38,442
- 113
Allan 4'e 3'e böl
Bak üstte bir arkadaş var o yazmış o arkadaşa at istiyorsanÖdül alamayan varsa söylesin bi dürüm parası yollarım amacım odulunuzu bölmek değil ha
@tahir1603ben takiplemedim arada muhabbete dahil oldum ama illa takipleyen vardir
Skıntı yok dostum ben bıme gıtcem kahvalrılık yok evdeÖdül alamayan varsa söylesin bi dürüm parası yollarım amacım odulunuzu bölmek değil ha
O da aldı ödül gönderdim benBak üstte bir arkadaş var o yazmış o arkadaşa at istiyorsan
He o zaman iyi sordun ya o yüzden söyledimO da aldı ödül gönderdim ben
Muhabbetimin olduklarindan dedim tanımadığıma niye atayım hshdx
Yok calpyso dedin sandım bu arkadaşı tanımıyorumHe o zaman iyi sordun ya o yüzden söyledim
Cayplo sıkıntı yok adamdır oradaYok calpyso dedin sandım bu arkadaşı tanımıyorum
YetsrBeyler alfa kasa 50 k oldu oynamıyorum daha edit geçerim sabah
Paran cebınde kalsın tahır herkes nasıplendı saolsunlarYok calpyso dedin sandım bu arkadaşı tanımıyorum
Çorba paramız çıktı sabaha 1300 liradan başıParan cebınde kalsın tahır herkes nasıplendı saolsunlar
Sen bızım mıktarı artırdıkca orası artıyo ouhahaBeyler alfa kasa 50 k oldu oynamıyorum daha edit geçerim sabah
HahahhaahaParan cebınde kalsın tahır herkes nasıplendı saolsunlar
Bol şans sanada agaBeyler alfa kasa 50 k oldu oynamıyorum daha edit geçerim sabah
AynenSen bızım mıktarı artırdıkca orası artıyo ouhaha
Iban at banaÇorba paramız çıktı sabaha 1300 liradan başı
Metin bu lafları nereden bul uyonSen bızım mıktarı artırdıkca orası artıyo ouhaha