- 39,401
- 33,073
- 113
Kanka seni yazardimda şimdi konu farklı yere gider tanıyorsun beni zaten ben paranın lafını yapmamGününüz Güzel geçsin beyler
Kanka seni yazardimda şimdi konu farklı yere gider tanıyorsun beni zaten ben paranın lafını yapmamGününüz Güzel geçsin beyler
Agam sagol dusundugun icin bu zamana kadar forumdan bir kisiden bile odul bakiyesi vs almadim, takipleyemiyorum cok cunku ama roll acarim duzenli kaybetsemde dagitirim ozelden.Tekrar tesekkurler dusundugun icin gunun guzel gecsin 😘He o zaman iyi sordun ya o yüzden söyledim
Gonul gozuMetin bu lafları nereden bul uyon
Şenlendi ortalık valla helal sizede sevindimParan cebınde kalsın tahır herkes nasıplendı saolsunlar
AttımGonul gozu
La kanka oynama la yeter lo
Kanka recel alıcam 30 lu yumurta 1 tane horoz gormemıs tavuk bıttı gıttıŞenlendi ortalık valla helal sizede sevindim
Senin de günün güzel geçsin KralAgam sagol dusundugun icin bu zamana kadar forumdan bir kisiden bile odul bakiyesi vs almadim, takipleyemiyorum cok cunku ama roll acarim duzenli kaybetsemde dagitirim ozelden.Tekrar tesekkurler dusundugun icin gunun guzel gecsin 😘
Yok be kanka sıkıntı yok yabancıya gitmiyor zaten gözüm de yok sevindim adınızaKanka seni yazardimda şimdi konu farklı yere gider tanıyorsun beni zaten ben paranın lafını yapmam
Ödülümüz yükseliyor dur yaLa kanka oynama la yeter lo
Bir saat sonra kanaldayımYok be kanka sıkıntı yok yabancıya gitmiyor zaten gözüm de yok sevindim adınıza![]()
Bundan sonra senin izinden gideceğim 😄😄😄😄😄😄😄Gonul gozu
Elma da al kanka geceleri lazım oluyor sonra yeşilindenKanka recel alıcam 30 lu yumurta 1 tane horoz gormemıs tavuk bıttı gıttı
HahahahahahahhahashhahaElma da al kanka geceleri lazım oluyor sonra yeşilinden
Erken açıyormuş bizim ki 5 de uyuyo öğlenden aşağı bulamazsınBir saat sonra kanaldayım
YetısemezsınBundan sonra senin izinden gideceğim 😄😄😄😄😄😄😄
Hahahahha bir kişi değil ki 50 kişi var Elimin içindeErken açıyormuş bizim ki 5 de uyuyo öğlenden aşağı bulamazsın
Aynen Kral vallahi Burada haklısın Çünkü Akşamları Para oldu mu Mesela 500 ya da bin lira yemek alıyorum bayılıyorum Senin hızına yetişemem doğru ama harmanken sen benim hızıma yetişemezsinYetısemezsın
Ben sadık bi insanımHahahahha bir kişi değil ki 50 kişi var Elimin içinde