Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kasa 280 hedef 1500 10 kisiye 10tle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,552
113
Abartma kardeşim 500 u burda dagitacagina reelde ihtiyacı olan bir aileye yardımda bulunsan daha iyi max yapılacak uygun dağıtım 200 tl en fazla
Millete karismak nedir herkesnistedigi kadar dagitir rolling sahibi bensem buna ben karwr veririm @Nailex git konuları bastan oku

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Nailex iyidir herkesin sevdiği biri bence konuyu kapatalım olabilir bazen böyle şeyler

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,022
3,258
113
Isine gelmeuen durmasin kardes ben burda ksc kere kaybettim yinr attim siz ne diyorsunuz Allah askina o kadsr sikintimda para attim 14 15 kisiye gevende 18 kisiye attim
furk 67 de çok cömert kardeşimizdir 10 kişi diyor 15 kişiye veriyor şahidim

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
Millete karismak nedir herkesnistedigi kadar dagitir rolling sahibi bensem buna ben karwr veririm @Nailex git konuları bastan oku
lan banane senin dagitican miktardab paradan o kadar ak pesinde koscaklar sen 250 1.5 k yapican 10 tl para alicaklar senden yazik emeklerine

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
@Furk67 bu rollü ertele biraderim sen tekten takıl bence yarın yaparsın kasan kalırsa

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,552
113
Ben kimseyi zorla tutmuyorum geen basyan beri takip edenlere 20 tl attim 7 kısıye hala nryin kafasinda bu

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,552
113
7 kisoye 20 7 8 kisoye 10tl attim sirf pars vermek icin takip etmeyene begenen dahi attim

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,890
3,301
113
Ben kimseyi zorla tutmuyorum geen basyan beri takip edenlere 20 tl attim 7 kısıye hala nryin kafasinda bu
Kardeşim böyle ters davranarak bi yere varamazsın yok işine gelmeyen durmaz felan yakışıyormu hiç, tmm yüreğin güzel, insanlara yardimci olmaya çalışıyosun ama bi yeri yaparken bi yeri yikma guzel kardesim bnm

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Isine gelmeyen durmaz .
Bana ne atar yapıyosun kardeş harala gürele olmaz bu işler bugün adamın parası yoktur sigarası kalmamıstır morali bozuktur şurda roll takip edeyim der ters gelmiştir 10 lira olabilir şartlarım budur uygun görmeyen katılmasın dersin bol şans sana tadı kalmadı onu belirttim ben atara gerek yok

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Furkan kardesim yanlis anlama nailexin dediginde bende katiliyorum, bak canim kardesim kimsenin senin paranda gözu falan yok yanlis anlama ama burda biz 150 kazanip 50 sini dagitiyoruz kimsenin senin paranda gozu falanda yok ne kadar dagittiginada kimse karismaz ama ama 1.5k kasa yapip da 10 tl yani dilenci degil adamlar burdakiler adamlar belki seninle 3 4 saatini harciyor yani etkinlik icin etkinlik yapmayin bunu sadece senin icin demuyorum ben 5 kisi 20 yap daha iyi yani ben zaten katilmicam etkinligine ama yazik kardesim bu kadar da buradaki insanlari ugrastirmayin sen kazan istersen 3 4k kasa yap gram gozumuz kalmaz ama dagitim konusunda da kazanirken biraz cömert olun

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
Furkan kardesim yanlis anlama nailexin dediginde bende katiliyorum, bak canim kardesim kimsenin senin paranda gözu falan yok yanlis anlama ama burda biz 150 kazanip 50 sini dagitiyoruz kimsenin senin paranda gozu falanda yok ne kadar dagittiginada kimse karismaz ama ama 1.5k kasa yapip da 10 tl yani dilenci degil adamlar burdakiler adamlar belki seninle 3 4 saatini harciyor yani etkinlik icin etkinlik yapmayin bunu sadece senin icin demuyorum ben 5 kisi 20 yap daha iyi yani ben zaten katilmicam etkinligine ama yazik kardesim bu kadar da buradaki insanlari ugrastirmayin sen kazan istersen 3 4k kasa yap gram gozumuz kalmaz ama dagitim konusunda da kazanirken biraz cömert olun
eline koluna saglik kardesim.

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,552
113
Insanlari anlayamiyorim cebimde kurus yok sirf yoktan gelen para diye tum kazandigimla rolling yaomak istedim mutlu mutlu gecen kazandigimi zsten o gecede kaybettom dagitomdan sonra devam ettim bitti icimdrn gecti yine rolling actim 1000 fatura borcum 250tl arkada borc 150tl bana 100 rollinge birseyi ywrgilamadan sorgulsyin sirf bayram benimle berwber baskalarida sevinsin diye burda konu açıyorum ama yine suclu oluyorum anlayamiyorum ki zaten 10 kisoye diyorum 15 kisofen asagi atmitorum bastan sonra takip rdenlerede ayri atıyorum zaten

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Cumleten hayirli geceler sanada bol şans kral kazanirken yanindakileri unutma demek istediğim bu. Tekrardan hayırlı geceler beyler

Bueno06780

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
250
96
28
Ben hayatimda bu kadar sacma seylerokumadim ya bu nedir. Furk67 kanka birak rollingi falan bence hic munakasa etmeye degmez suan gereksiz haksizliga ugruyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...