Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kasa 280 hedef 1500 10 kisiye 10tle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Herkese iyi sabahlar bol şanslar

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,552
113
Beyler birşey sorucam ben hatalimiyim su an sadece bilmek istiyorim hatam varsa kusura bakmayin sinirlemdim bi an

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,218
6,030
113
Beyler birşey sorucam ben hatalimiyim su an sadece bilmek istiyorim hatam varsa kusura bakmayin sinirlemdim bi an
Nailex'in demek istedigi hedefin cok yuksek. Genelde kendisi 80 liraya 300 hedef koyup 50-100 dagitiyor. O yuzden tepki gosterdi. Ama sen 5 lirayi yarim saatte 200 lira yapabiliyorsun. Sikinti yok o yuzden :)

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,022
3,258
113
nailex kardeşim iyi bir kişiliğe sahip olduğu için takip edenleri düşünerek ödülü biraz daha arttırmanı talep etmiş ama rakamı belirlemek tabiiki sana kalmış sen düşük ödül versende genel anlamda gördüğüm kadarıyla daha çok kişiye paylaştırıyorsun

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,552
113
Nailex'in demek istedigi hedefin cok yuksek. Genelde kendisi 80 liraya 300 hedef koyup 50-100 dagitiyor. O yuzden tepki gosterdi. Ama sen 5 lirayi yarim saatte 200 lira yapabiliyorsun. Sikinti yok o yuzden :)
Yeni konu açıyorum dost brm grl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...