- 831
- 787
- 93
Knk red veriyor sende o refle kayıt oluyorsun lavuga 680 TL para geliyorarkadaslar bu ne bu 5. oldu 5. kez dmime bunu yazıyolar bu ne oluyo sistem nedir
Ekli dosyayı görüntüle 976960
Bildir onları banyesinler yvsklar 😁 senin kırık olduğunu anladılar sana sarmislar bana kimse yazmadiarkadaslar bu ne bu 5. oldu 5. kez dmime bunu yazıyolar bu ne oluyo sistem nedir
hayat abi ben kırık degilimBildir onları banyesinler yvsklar 😁 senin kırık olduğunu anladılar sana sarmislar bana kimse yazmadi
Pararel Evren ve uzaylılar konularını açan sen degilmiydinhayat abi ben kırık degilim
evette o bir düsünjcePararel Evren ve uzaylılar konularını açan sen degilmiydin
Çekimi nasıl oluyo bunun anlık oluyomu bilgisi olan var mı beyler yapalımBildir onları banyesinler yvsklar 😁 senin kırık olduğunu anladılar sana sarmislar bana kimse yazmadi
Çekimi anlık sayılır kendinde yaparsın üyelikten sonra.ama burdakiler full dolandırıcı kimseyle iş yapma bak uyardim seniÇekimi nasıl oluyo bunun anlık oluyomu bilgisi olan var mı beyler yapalım
Dogru daha üst bir model projesin senhayat abi ben kırık degilim
adam yazmış zaten sistemi sen de cevap vermişsin yalandan bu ne ya diye konu açmış bi de adamı ifşalamış çakkalarkadaslar bu ne bu 5. oldu 5. kez dmime bunu yazıyolar bu ne oluyo sistem nedir
İyi yapmış bro çoğu dolandırıcı onlarinadam yazmış zaten sistemi sen de cevap vermişsin yalandan bu ne ya diye konu açmış bi de adamı ifşalamış çakkal
1000 mesaj için buna konu mu açıyorsun kardeşim meşgul ediyorsunarkadaslar bu ne bu 5. oldu 5. kez dmime bunu yazıyolar bu ne oluyo sistem nedir
Harbi çakaladam yazmış zaten sistemi sen de cevap vermişsin yalandan bu ne ya diye konu açmış bi de adamı ifşalamış çakkal
Bro harbi ben kayıt olsan ekler mi bişey 650 iyi parada red değil kendim kayıt olcamadam yazmış zaten sistemi sen de cevap vermişsin yalandan bu ne ya diye konu açmış bi de adamı ifşalamış çakkal
onlar dolandırıcıdır kanka da bu konuyu açan da sağlam değil insanlarla dalga geçmek saçma sapan konular açıp duruyor son 10 dakikada 2 kez konu açmış mesela ikisi de saçma gına geldi bunun malca konularındanİyi yapmış bro çoğu dolandırıcı onlarin
kanka sana bişey eklenmiyo zaten sen ref koduyla üye olursan 0.1 gr altın alıyorlar sanırım sana bişey eklenmediği için adamlar kendilerine eklenecekten pay vadediyorlar sonra da engeli basıp geçiyorlar.Bro harbi ben kayıt olsan ekler mi bişey 650 iyi parada red değil kendim kayıt olcam
Yazıyorum hemen bölüşüyoruzBildir onları banyesinler yvsklar 😁 senin kırık olduğunu anladılar sana sarmislar bana kimse yazmadi