- 2,503
- 2,158
- 113
yazdim ozeldenYapacak olan varsa direk 400 tl atıyorum
yazdim ozeldenYapacak olan varsa direk 400 tl atıyorum
Ooo ben daha yapmadım en iyi teklif bu.Yapacak olan varsa direk 400 tl atıyorum
İnanma layazdim ozelden
900Ooo ben daha yapmadım en iyi teklif bu.
Aga katılım Bankası yeni üye getirene 700 TL veriyor 0.1 Gr altın para seni davet edene verşliyor ama yani güvendiğin bi arkadaşla yaparsan yarısını sana atararkadaslar bu ne bu 5. oldu 5. kez dmime bunu yazıyolar bu ne oluyo sistem nedir
Ekli dosyayı görüntüle 976960
Gel yapalim yari yari 🤣Ooo ben daha yapmadım en iyi teklif bu.
70 lira için öylemi yazdım tamamOoo ben daha yapmadım en iyi teklif bu.
Ya kanka bu canlı görüşme 10-15 dk bekliyorum kimse bağlanmıyor. Sonra işlem gerçekleşmedi hatası veriyor@Marley senin konu acilmis dostben hala bekliyorum seni
Sence yaptırır mıyım ona70 lira için öylemi yazdım tamam
La normalde 10 dk bekledim bende ama bende olan 2 kişide 10-15 dk arası yaptıYa kanka bu canlı görüşme 10-15 dk bekliyorum kimse bağlanmıyor. Sonra işlem gerçekleşmedi hatası veriyor
İmkanı yok vurrum seniSence yaptırır mıyım ona
Uzun sürüyor aga bağlanması ekranda beklicen hiç çıkmıcan 20 dk buluyorYa kanka bu canlı görüşme 10-15 dk bekliyorum kimse bağlanmıyor. Sonra işlem gerçekleşmedi hatası veriyor
Kodu kontrol et belki yanlış attın deneyelim bidaLa normalde 10 dk bekledim bende ama bende olan 2 kişide 10-15 dk arası yaptı
Deneyeyim dostUzun sürüyor aga bağlanması ekranda beklicen hiç çıkmıcan 20 dk buluyor
Yani görüşme beklerken foruma gireyim WhatsApp bakayım diyip arka plana alırsan olmuyor kanka kolay gleeDeneyeyim dost
Teşekkür ederim dostYani görüşme beklerken foruma gireyim WhatsApp bakayım diyip arka plana alırsan olmuyor kanka kolay glee