- 16,043
- 3,286
- 113
Akında demmki mani coktu dün gece förüsn sende 29 orana 1 k salladı harcayacak yer bulamamş hrmşom🤣Gerçektir inş 2 güne çocuğu doğuyor adamın eli rahatlar baya ödemesi vardı
Akında demmki mani coktu dün gece förüsn sende 29 orana 1 k salladı harcayacak yer bulamamş hrmşom🤣Gerçektir inş 2 güne çocuğu doğuyor adamın eli rahatlar baya ödemesi vardı
Hayırlısı neyse o olsun dost,,arkadaşlar çekim talebi verdim başka siteden devam edicem miktarı düşürüp .
Çekim geldiğinde bi arkadaşa ulaşıcam
Daim olsunarkadaşlar çekim talebi verdim başka siteden devam edicem miktarı düşürüp .
Kesene bereket olsunarkadaşlar çekim talebi verdim başka siteden devam edicem miktarı düşürüp .
Dün katlamaya çalışıyordu ferdi gene yalanı sıkmıyorsa kazanmış işteAkında demmki mani coktu dün gece förüsn sende 29 orana 1 k salladı harcayacak yer bulamamş hrmşom🤣
kesene berekerarkadaşlar çekim talebi verdim başka siteden devam edicem miktarı düşürüp .
Sorun kedinin fark etmesi mi yaniAçlıktan kedimin yaş mamasını yedim inşallah fark etmez
Oda benim gibi çok duygusal bir kedi üzülür ağlarSorun kedinin fark etmesi mi yani
kesene bereket kardeşim ilk yorumda benim haberin olsunarkadaşlar çekim talebi verdim başka siteden devam edicem miktarı düşürüp .
sen 40. sayfada gelsin yalan😅😅kesene bereket kardeşim ilk yorumda benim haberin olsun
Belli değil galiba çekim verdiEee kim geçti şimdi elemeleri
Sıkı takıp eden 4-5 kişi var ztn knk bu Kişileirn içinde alan hak ettiburası şampiyonlar ligi kadrolar çok iyi kim seçilirse hak etmiştir😅
Kesene bereketarkadaşlar çekim talebi verdim başka siteden devam edicem miktarı düşürüp .