- 80,979
- 54,137
- 113
Hee ben oynayin dedin sandim oynadiysan iyi bende padisahbette 50 frrebet aldim 4 mac sadece ms 1 0 2 min 1.6 mi ne oran 4 mac futbol olacak birde o sekil tutturdum puahha100 lirayı 500 yaptık ya tek o maçta
Hee ben oynayin dedin sandim oynadiysan iyi bende padisahbette 50 frrebet aldim 4 mac sadece ms 1 0 2 min 1.6 mi ne oran 4 mac futbol olacak birde o sekil tutturdum puahha100 lirayı 500 yaptık ya tek o maçta
Helal dost100 lirayı 500 yaptık ya tek o maçta
Ya tamam sen de uzatma daAllah rahatlık versin 😂 Memuriyetten istifamı verdim 3 ay evvel full time müziğe dönüş yaptım 3 saat çalıyorum sabahın köründe uyanmiyorum, boş vaktimi hayatımi yasiyarak degerlendiriyorum ya da kendim birşeyler yapıyorum takip etmektense tavsiye ederim imkanın varsa
3-3 oldu golü versin yaHee ben oynayin dedin sandim oynadiysan iyi bende padisahbette 50 frrebet aldim 4 mac sadece ms 1 0 2 min 1.6 mi ne oran 4 mac futbol olacak birde o sekil tutturdum puahha
Verdi3-3 oldu golü versin ya
Allah daha iyi etsin dost benim işimde rahat kendi kontrolumde kumar zaten iyi bisey degil biliyoruz ama amac kurtulmak zaten tabi once kumardan dolayi oluşan borclari kapatmak gerekAllah rahatlık versin 😂 Memuriyetten istifamı verdim 3 ay evvel full time müziğe dönüş yaptım 3 saat çalıyorum sabahın köründe uyanmiyorum, boş vaktimi hayatımi yasiyarak degerlendiriyorum ya da kendim birşeyler yapıyorum takip etmektense tavsiye ederim imkanın varsa
Oo ne aldin simdi
500Oo ne aldin simdi![]()
Umarım sen de iyi olur toparlar kurtulursun borctanAllah daha iyi etsin dost benim işimde rahat kendi kontrolumde kumar zaten iyi bisey degil biliyoruz ama amac kurtulmak zaten tabi once kumardan dolayi oluşan borclari kapatmak gerek
Öyle valla borç harç kalmadı üstüne 150 k altın yaptım kafa rahatladıBiraz sakinlemissin dost sonunda bol şans
Darısı başımıza olur inşallah adına sevindim bir ara ben bile gerildim sen kaybettikceÖyle valla borç harç kalmadı üstüne 150 k altın yaptım kafa rahatladı
İnşallah dostum. Bu illette kazanmak yok ama ne kirtarirsak gözüyle bakıyoruzDarısı başımıza olur inşallah adına sevindim bir ara ben bile gerildim sen kaybettikce