- 9,312
- 13,406
- 113
Rolling bir taraftan da muhabbet oluyor işte dost güzel oluyor.Yok kanka değilim son adım yapacam zaten bu adımdan sonra maksadımız dağıtım yapmak umarım ulaşaırız faydamız dokunur
Rolling bir taraftan da muhabbet oluyor işte dost güzel oluyor.Yok kanka değilim son adım yapacam zaten bu adımdan sonra maksadımız dağıtım yapmak umarım ulaşaırız faydamız dokunur
Gel gel şenlik var 😂Bolsans dost paramız yok ama bu konuda maşallah simdiden 100 msj olmuş burdan ekmek çıkmaz bize gibi puhhaa sansin bol olsun dost
Sünnet ehlindesin vesselam Eniştem ben de her işe sağ ayakla başlarımSağ ayağım uğurludur
Eyvah batıyo muyuz yoksa14 hızlandı abo
Sağol kankaBolsans dost paramız yok ama bu konuda maşallah simdiden 100 msj olmuş burdan ekmek çıkmaz bize gibi puhhaa sansin bol olsun dost
Bol şanslarİlk adım
Ben verirsem ortada kemalim diye bişey kalmaz enişte kemalim intahar eder geceKemal kardeş ilk adımı yaptı 2. Adımı da sen ver bakalım dost
Bir adım kendin işin bir adım dostlar için miYok kanka değilim son adım yapacam zaten bu adımdan sonra maksadımız dağıtım yapmak umarım ulaşaırız faydamız dokunur