Rica ederim dostum 🙏🏻teşekkür ederim
Tebrikler hocam@ahmetcansarac61 kanka seç kendinle beraber 5 kişi toplam 6 kişi 500 listeye ben karışmıyorum.
Darısı başımıza dostum 🙏🏻Ne çok won çekildi böyle
Etkinlik şartını sorar mısın hocambeyler öncelikle bi önceki gibi peşin peşin paraları atamam malesef ben sıfırım puhahha. Özelden kemale bi iki soru sorup 5 kişi seçeceğim
Banladılar mı Ahmeti dmsi kapanmış@ahmetcansarac61 kanka seç kendinle beraber 5 kişi toplam 6 kişi 500 listeye ben karışmıyorum.
Sinan a sormadığın sürece sorun yok dostbeyler öncelikle bi önceki gibi peşin peşin paraları atamam malesef ben sıfırım puhahha. Özelden kemale bi iki soru sorup 5 kişi seçeceğim
Nasıl yanibeyler öncelikle bi önceki gibi peşin peşin paraları atamam malesef ben sıfırım puhahha. Özelden kemale bi iki soru sorup 5 kişi seçeceğim
Kuru; kıtlık, felaket, açlık demektir. İçinizden kim kuru derse hemen tövbe etsin.beyler kuru ne demek ben roll actıgımda da kuru kuru yazıyordu herkes biraz cahilim sanırım
Kıllandırdın beni bu sefer olmazsa bir dahakine bir ayar çekicen gibi duruyorbeyler öncelikle bi önceki gibi peşin peşin paraları atamam malesef ben sıfırım puhahha. Özelden kemale bi iki soru sorup 5 kişi seçeceğim
Oğlum ben atacam zaten şimdi parayı çekimi beklemicez sıkıntı yok sen seçbeyler öncelikle bi önceki gibi peşin peşin paraları atamam malesef ben sıfırım puhahha. Özelden kemale bi iki soru sorup 5 kişi seçeceğim
Bol şanslarHedef iki adım, ulaşırsak 4 kişi 500 veya 5 kişi 400 sayıya göre ama ötesi yok ne burdan ne dmden.
İlk Adım neptunas akvaservis-telsiai 40.5 alt
Sinan devlet dairesinde olsa var ya akrabasını ise sokar rüşvet alır liyakat sistemi başkanıKuru; kıtlık, felaket, açlık demektir. İçinizden kim kuru derse hemen tövbe etsin.
Ben kapattım enişteBanladılar mı Ahmeti dmsi kapanmış