Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 / Kasa 2K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,255
16,619
113
Onun önüne geçemezsin konuyu aradımda 2020den bulamadım 50 tl atıp 300 çekmiştim ruletten sigarası olmayan yazsın dedim gece yarısı bu saatlerde 10 kişiye attım 20 tl birine atmadım göt güllü alacağın olsun bi bana atmadın dedi Dm atmış hala da forumda o bhs ydi kullanıcı adı
Valla az buçuk beni tanımışsındır elim açıktır. Ama yine de bazen ben de trip yiyorum. Ki bu trip yediğim insanların daha bir sakızı geçmedi bana. Ki burda çoğu verdiğim kişiye en az 3 4 kez verdim çoğundan bir kere herhangi Bi şey almadım ama tekrar tekrar kendilerine istedikçe ve ben bazen veremeyince huysuzlaşıyorlar. Bazen hesabı kapatıp gitme perilerim geliyor. Ani kararlarım vardır. Çok tepem atarsa bir anda kapatıp gidicem hesabı.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,676
9,319
113
barem 58 süre 2,45 1 dakika atmasınlar mola sonrası

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,403
16,421
113
Üst bekliyo olsan mola dönüşü elleri tutulut. Alt beklerken ne oluyo görelim

alsancak54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
238
73
28
Valla az buçuk beni tanımışsındır elim açıktır. Ama yine de bazen ben de trip yiyorum. Ki bu trip yediğim insanların daha bir sakızı geçmedi bana. Ki burda çoğu verdiğim kişiye en az 3 4 kez verdim çoğundan bir kere herhangi Bi şey almadım ama tekrar tekrar kendilerine istedikçe ve ben bazen veremeyince huysuzlaşıyorlar. Bazen hesabı kapatıp gitme perilerim geliyor. Ani kararlarım vardır. Çok tepem atarsa bir anda kapatıp gidicem hesabı.
Yüzünü görmediğin birlikte oturup sohbet edip vakit geçirmediğin birine neden bu kadar takılıyorsun ki hocam koy ver gitsin biz sanalda varız sosyal hayatında yokuz

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
2 sene sonra biri yazar 2 sene önce sana 175 TL attım hatirliyormusun diye. Sanki hayatını kurtarmış gibi yazar bir de

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,676
9,319
113
2,25 süre kuruu

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,676
9,319
113
1,55 süre 46 kuruu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...