- 6,679
- 2,876
- 113
46
Valla az buçuk beni tanımışsındır elim açıktır. Ama yine de bazen ben de trip yiyorum. Ki bu trip yediğim insanların daha bir sakızı geçmedi bana. Ki burda çoğu verdiğim kişiye en az 3 4 kez verdim çoğundan bir kere herhangi Bi şey almadım ama tekrar tekrar kendilerine istedikçe ve ben bazen veremeyince huysuzlaşıyorlar. Bazen hesabı kapatıp gitme perilerim geliyor. Ani kararlarım vardır. Çok tepem atarsa bir anda kapatıp gidicem hesabı.Onun önüne geçemezsin konuyu aradımda 2020den bulamadım 50 tl atıp 300 çekmiştim ruletten sigarası olmayan yazsın dedim gece yarısı bu saatlerde 10 kişiye attım 20 tl birine atmadım göt güllü alacağın olsun bi bana atmadın dedi Dm atmış hala da forumda o bhs ydi kullanıcı adı
Betco kafayı yemiş bi 53 altta 58 gösteriyor 5 barem kayipBarem elliüç
Gelmesi pek güç
Yüzünü görmediğin birlikte oturup sohbet edip vakit geçirmediğin birine neden bu kadar takılıyorsun ki hocam koy ver gitsin biz sanalda varız sosyal hayatında yokuzValla az buçuk beni tanımışsındır elim açıktır. Ama yine de bazen ben de trip yiyorum. Ki bu trip yediğim insanların daha bir sakızı geçmedi bana. Ki burda çoğu verdiğim kişiye en az 3 4 kez verdim çoğundan bir kere herhangi Bi şey almadım ama tekrar tekrar kendilerine istedikçe ve ben bazen veremeyince huysuzlaşıyorlar. Bazen hesabı kapatıp gitme perilerim geliyor. Ani kararlarım vardır. Çok tepem atarsa bir anda kapatıp gidicem hesabı.
2 sene sonra biri yazar 2 sene önce sana 175 TL attım hatirliyormusun diye. Sanki hayatını kurtarmış gibi yazar bir deValla az buçuk beni tanımışsındır elim açıktır. Ama yine de bazen ben de trip yiyorum. Ki bu trip yediğim insanların daha bir sakızı geçmedi bana. Ki burda çoğu verdiğim kişiye en az 3 4 kez verdim çoğundan bir kere herhangi Bi şey almadım ama tekrar tekrar kendilerine istedikçe ve ben bazen veremeyince huysuzlaşıyorlar. Bazen hesabı kapatıp gitme perilerim geliyor. Ani kararlarım vardır. Çok tepem atarsa bir anda kapatıp gidicem hesabı.
Sana geçen 10 lira atmıştım hocam hala atmadın geri ayıp oluyo2 sene sonra biri yazar 2 sene önce sana 175 TL attım hatirliyormusun diye. Sanki hayatını kurtarmış gibi yazar bir de